Κεντρική NBA Ντουράντ: “Ο Γιάννης είναι τρομακτικός!”
NBA

Ντουράντ: “Ο Γιάννης είναι τρομακτικός!”

Giannis Antetokounmpo Bucks 2015 2880x1800 BasketWallpapers.com

giannis-antetokounmpo

Όταν ένας εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη εκφράζεται με τόσο εγκωμιαστικό τρόπο για τις εκπληκτικές δυνατότητές σου, τότε σίγουρα κάτι κάνεις σωστά! Ο Κέβιν Ντουράντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξή του στη διαδικτυακή εκπομπή του διάσημου δημοσιογράφου, Μπιλ Σίμονς.

Η συζήτηση των Σίμονς και Ντουράντ περιστράφηκε γύρω από το μέλλον του NBA, με το όνομα του “Greek freak” να εντάσσεται αναπόφευκτα στη συζήτηση: “Κοίτα τον Γιάννη. Αυτό το παιδί είναι τρομακτικό. Είναι πιο αθλητικός και πιο “μακρύς” από εμένα. Είναι γρηγορότερος και θα γίνει πιο δυνατός από εμένα”, ανέφερε ο “KD”, υμνώντας το φοβερό πακέτο ικανοτήτων και την απίστευτη σωματοδομή του Έλληνα σούπερ-σταρ.

Ο Ντουράντ έκανε εκτενή αναφορά στην πρώτη φορά που αναμετρήθηκε με τον Γιάννη, όταν εκείνος ήταν ακόμη πρωτοετής: “Έβλεπα πόσο δυνατά έπαιζε στη ρούκι χρονιά του. Πολλοί μου είχαν πει ότι με θαυμάζει, κάτι που δεν το γνώριζα. Παίξαμε στο Μιλγουόκι μια φορά, εγώ έκανα προθέρμανση πριν το παιχνίδι και είδα ότι με κοίταζε, με παρατηρούσε όλη την ώρα. Ένιωσα ωραία που μπορούσα να επηρεάσω ένα παιδί όπως αυτό”.

Ακόμη, ο σταρ των Γουόριορς τόνισε το γεγονός ότι λατρεύει να είναι το πρότυπο για νεαρούς παίκτες, οι οποίοι εξελίσσονται σε παίκτες-ορόσημα στο μέλλον, συνεχίζοντας φυσικά να πλέκει το εγκώμιο του Αντετοκούνμπο: “Αυτό είναι το μόνο που ήθελα. Ήθελα να επηρεάσω αυτά τα παιδιά. Ήθελα να με βλέπουν και να λένε ότι είμαι το στάνταρ. Οπότε λατρεύω να βλέπω τον Γιάννη να παίζει. Είναι ένας από τους παίκτες που απολαμβάνω να παρακολουθώ. Τον βλέπω να παίζει, μετά παίζω εγώ εναντίον του και λέω από μέσα μου: “Αυτός είναι επικίνδυνος!”. Είναι ωραίο να επηρεάζεις τους παίκτες που έρχονται μετά από εσένα. Αυτό είναι όλο, όταν θα έχω αποσυρθεί και θα πω στον Γιάννη, στα 30 του, ότι τα πηγαίνει καλά και πως θα γίνει ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…