Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νιούλεϊ, ο εκλεκτός!

Νιούλεϊ, ο εκλεκτός!

newley gran canaria zaragoza

newley-gran-canaria-zaragoza

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπραντ Νιούλεϊ βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει έρθει σε προχωρημένες επαφές με την πλευρά του Αυστραλού γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν από τους Σίντνεϊ Κινγκς.

Ο 32χρονος άσος, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Κώστα Βασιλειάδη στις θέσεις “2-3”, έχει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αυστραλίας. O Αυστραλός γκαρντ ολοκλήρωσε σήμερα (10/2) τις υποχρεώσεις του με τους Κινγκς και θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και να ενσωματωθεί στο “κιτρινόμαυρο” ρόστερ, καλύπτοντας τη θέση ξένου που αφήνει κενή η αποχώρηση του Τζαουάντ Ουίλιαμς.

Οι Γκρίζλις ή οι Γουόριορς θα “χαμογελάσουν” στην μεταξύ τους “μάχη”; Δείτε το ματς με LIVE STREAMING μέσω της 2winbet.gr που προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις σε ΝΒΑ και Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις!

Ο Νιούλεϊ είναι, φυσικά, γνώριμος στο ελληνικό κοινό, έχοντας φορέσει τις φανέλες του Πανιώνιου και του Πανελληνίου (2007-09), ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Μπεσίκτας, Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια και Γκραν Κανάρια. Με τους Σίντνεϊ Κινγκς, ο Νιούλεϊ, μετράει μέσο όρο 17,5 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ σε 22 αγώνες.

Διακρίνεται για το “δολοφονικό” περιφερειακό του σουτ, ενώ είναι δυνατός και κοντά στο καλάθι, έχοντας την ευχέρεια να ποστάρει ακόμα και ψηλότερους παίκτες. Οι φίλοι της ΑΕΚ πρέπει να θυμούνται καλά τον Αυστραλό γκαρντ/φόργουορντ, ο οποίος είχε “σκοτώσει” τους “κιτρινόμαυρους”, φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, μιας κι είχε πετύχει 32 πόντους με 4/4 δίποντα και 8/8 τρίποντα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Βιλερμπάν – Μονακό 77-87 (vid)

Τα… χρειάστηκε, αλλά κέρδισε η Μονακό Η Μονακό ζορίστηκε απέναντι στη Βιλερμπάν, αλλ…