Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Νιώθω ευλογημένος στον Ολυμπιακό”

“Νιώθω ευλογημένος στον Ολυμπιακό”

green

green

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ενάντια στην Δόξα Λευκάδας (05/02, 17:30), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Έρικ Γκριν να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ, για τον αγώνα του πρώτου γύρου, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση στο Καζάν με αντίπαλο την Ούνικς.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Έρικ Γκριν:
“Καλησπέρα σε όλους, ελπίζω να είστε καλά και να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο. Η εβδομάδα που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για εμάς. Αλλά ευτυχώς κάναμε ένα σπουδαίο ματς στο Καζάν, παίξαμε ομαδικά για 40 λεπτά, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας για 40 λεπτά και είχαμε απόλυτη συγκέντρωση και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε την Ούνικς.

Θέλω, σε αυτό το σημείο, να πω ότι και πέντε να μείνουμε, θα παλεύουμε σαν λιοντάρια για να πετυχαίνει η ομάδα τους στόχους της. Δεν είναι εύκολο ούτε ευχάριστο αυτό που συμβαίνει με τους τραυματισμούς, αλλά ειλικρινά, θα πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις και όπου φτάσουμε.

Πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τη Δόξα Λευκάδας, μια ομάδα που θυμόμαστε όλοι πόσο μας είχε δυσκολέψει στο ματς του πρώτου γύρου. Όλα κρίθηκαν στη λήξη. Θυμάμαι είχα βάλει τρίποντο στη λήξη και κερδίσαμε και αυτή ήταν η πρώτη μου πολύ ευχάριστη εμπειρία από τον Ολυμπιακό.

Το ματς εκείνο μας δίδαξε πολλά και τώρα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι.

Πριν κλείσω το σημερινό μου μπλογκ και την επικοινωνία μαζί σας, να πω κάτι ακόμη. Βρέθηκα, μαζί με όλη την ομάδα στο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7. Σήμερα κατάλαβα ακόμη περισσότερο πόσο μεγάλη είναι η ομάδα που αγωνίζομαι. Είμαι και νιώθω ευλογημένος στον Ολυμπιακό. Εύχομαι στις οικογένειες των θυμάτων να έχουν υγεία και να τιμούν πάντα τους ανθρώπους που έφυγαν από τη ζωή τόσο άδικα.

Με εκτίμηση,

Έρικ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …