Κεντρική Basket League ΑΕΚ Νικολάου: “Δεν έχει τελειώσει η περίπτωση Γαλατσίου για ΑΕΚ”

Νικολάου: “Δεν έχει τελειώσει η περίπτωση Γαλατσίου για ΑΕΚ”

nikolaou aek

nikolaou-aek

Η ΑΕΚ επιθυμεί να αποκτήσει τη δική της έδρα, με τον Γιώργο Νικολάου να αναλύει στον ΣΠΟΡ FM 94.6 τα πλάνα της Ένωσης. Ο Διευθυντής επικοινωνίας της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, στο Champions League, αλλά και στην… παρανόηση στις δηλώσεις του Γιούρι Ζντοβτς για τον Τζαουάντ Ουίλιαμς, ύστερα από το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Για τις κινήσεις της ΚΑΕ ΑΕΚ για το θέμα του γηπεδικού: “Γεγονός είναι ότι ο κ. Αγγελόπουλος σε συνεργασία με τον κ. Κουτά αναζητούν εδώ και καιρό λύσεις, σε περίπτωση που χαλάσει οριστικά η περίπτωση του Γαλατσίου. Θεωρώ πως δεν έχει τελειώσει οριστικά. Έχει βαλτώσει, αλλά δεν έχει τελειώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες για το Γαλάτσι και από εκεί και πέρα υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές”.

Για τις λύσεις που υπάρχουν: “Η ΚΑΕ ΑΕΚ έχει καταθέσει δύο προτάσεις, προς το ΤΑΙΠΕΔ και προς το υπερταμείο. Το Γαλάτσι παραμένει ο βασικός στόχος, γιατί το όραμα του κ. Αγγελόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερο από ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Στην ΑΕΚ αρχίζουμε να προσθέτουμε νέα βιώματα, είμαστε όπως φαίνεται όλη η οικογένεια της ΑΕΚ ολίγον… γηπεδόπληκτοι, η πολιτεία συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα και ο χρόνος φεύγει”.

Για τα προβλήματα που συναντούν: “Και οι δύο προτάσεις θεωρώ πως είναι ικανοποιητικές και εάν η πολιτεία αφήσει τις αγκυλώσεις και ξεχάσει αυτούς που προτιμούν να δίνουν τα γήπεδα σε εκδηλώσεις ή τηλεοπτικές παραγωγές, είναι συγκεκριμένες και λύνουν το πρόβλημα, για την ομάδα και την κοινωνία της περιοχής. Δεν έχω εμπιστοσύνη σε όσους χειρίζονται τα θέματα αυτά, αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τον αγώνα. Ο κ. Αγγελόπουλος είναι άνθρωπος των έργων και θα μας στείλει στο διάολο κάποια στιγμή. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι πληγωμένος. Ο κ. Αγγελόπουλος δεν τα παρατάει, βλέπετε τι έχουμε στα σκαριά, με πρώτη την ταινία για την ιστορία της ομάδας. Το επόμενο διάστημα θα πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση. Μια μεγάλη ομάδα θέλει τη δική της έδρα”.

Για το εάν υπάρχει και εναλλακτική, τρίτη, λύση: “Υπάρχει και άλλη μία λύση, που είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο και για αυτό δεν μιλάω. Είναι μια λύση σε έναν όμορο δήμο, αλλά είναι η πιο δύσκολη λύση από όλες”.

Για το ύψος της επένδυσης της ΚΑΕ ΑΕΚ: “Δεν είμαι εξουσιοδοτημένος να πω νούμερα και δεν ξέρω κιόλας. Μιλάμε για τεράστια ποσά, σε κάθε περίπτωση”.

Για το χρονοδιάγραμμα: “Θέλουμε σε ένα με ενάμισι χρόνο να έχουν τελειώσει οι υποθέσεις που αφορούν στις πρώτες δύο περιπτώσεις. Θέλουμε η ΑΕΚ εάν όχι την επόμενη, τη μεθεπόμενη περίοδο να είναι στο γήπεδό της. Πρέπει η ΑΕΚ να έχει τη δική της έδρα και νομίζω πως θα πιέσουμε ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα”.

Για το εάν είναι εφικτό να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα: “Δεν στοιχηματίζω τίποτα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Μάκης Αγγελόπουλος έχει πολλές αντοχές”.

Για την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη: “Θα πάρουμε τον Μαυροκεφαλίδη; Από ό,τι ξέρω έχει ομάδα μέχρι τις 19 του μήνα. Μετά τις 20/02. Βρισκόμαστε σε επαφές με το Μαυροκεφαλίδη, έπρεπε να απελευθερωθεί θέση στους ψηλούς, οπότε έπρεπε να γίνει η αλλαγή”.

Για το στόχο της συμμετοχής της ΑΕΚ στο Φάιναλ Φορ του Basketball Champions League: “Είναι κοινό μυστικό. Δεν έχουμε εύκολο έργο μπροστά μας. Μην υποτιμούμε ούτε τη διοργάνωση ούτε τους αντιπάλους. Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας με τη Γιουβέντους και με τη Μονακό οι αγώνες θα είναι γιορτή”.

Για την παρανόηση στις δηλώσεις του Ζντοβτς για τον Ουίλιαμς: “Υπήρχε μια παρεξήγηση με τον κ. Ζντοβτς και κάποιοι έγραψαν πως είπε ότι ο ίδιος δεν ήθελε να γίνει η αλλαγή ξένου. Αυτό που είπε είναι ότι δεν ήταν το «θέλω» του να φύγει πριν από το ματς με τα Τρίκαλα ο Ουίλιαμς. Οι συνθήκες υπαγόρευσαν την άμεση μετακίνηση του παίκτη στη Ρέτζιο Εμίλια, επειδή η μεταγραφή αλλιώς θα χάλαγε. Πρέπει να δημιουργούμε θέματα από το μηδέν;”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…