Κεντρική NBA NCAA Νίκες με καλή παρουσία για Ντόρσεϊ, Δημακόπουλο (vid)

Νίκες με καλή παρουσία για Ντόρσεϊ, Δημακόπουλο (vid)

tyler dorsey oregon ducks 1

tyler-dorsey-oregon-ducks

Οι Όρεγκον Ντακς (ρεκόρ 26-4, 15-2 στην περιφέρεια) βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα τους τη φετινή σεζόν, στο κατάλληλο χρονικό σημείο. Η ομάδα του Τάιλερ Ντόρσεϊ επικράτησε και του Στάνφορντ με 75-73, ισοφαρίζοντας το Αριζόνα, σε ό,τι αφορά την πρωτιά στην περιφέρεια της Pac-12. Με μόλις 1 παιχνίδι να απομένει για το τέλος της κανονικής περιόδου, οι Ντακς έχουν ήδη εξασφαλίσει εξαιρετική θέση ενόψει του τελικού τουρνουά του NCAA.

Ο Ντόρσεϊ είχε μια πολύ καλή παρουσία, καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με 15 πόντους (2/4 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 5/6 βολές) ενώ μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 2 ασίστ. Το κρισιμότερο καλάθι του αγώνα, όμως, το έβαλε ο Τζόρνταν Μπελ με φόλοου, 14 δευτερόλεπτα για τη λήξη, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Άξιοι συμπαραστάτες του Ντόρσεϊ ήταν ακόμη οι Μπρουκς και Πρίτσαρντ, με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=o39FpQd9T1c]

Ο έτερος Έλληνας που αγωνιζόταν χθες, Γιάννης Δημακόπουλος, τα πήγε επίσης αρκετά καλά, στη νίκη του Καλιφόρνια Ίρβαιν επί του Καλιφόρνια Στέιτ Νόρθριτζ. Ο σέντερ των Anteaters τελείωσε την αναμέτρηση με 12 πόντους (4/6 δίποντα, 4/4 βολές), 4 ριμπάουντ και 2 τάπες, βοηθώντας την ομάδα του να διατηρηθεί στην κορυφή της περιφέρειας Big West. Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Τζαρόν Μάρτιν, με 28 πόντους με 6/11 τρίποντα ενώ ο Λουκ Νέλσον σταμάτησε στους 22, με 6/11 σουτ και 7/10 βολές.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…