Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Να βραβευτούν από τον ΠΣΑΤ

Να βραβευτούν από τον ΠΣΑΤ

press

press

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, η ΚΕΔΕ -ύστερα από πρωτοβουλία του δημάρχου Ξάνθης, κ. Δημαρχόπουλου-, ο Βασίλης Τοροσίδης, είναι μερικοί από αυτούς που αντέδρασαν στην άθλια δήλωση του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, στριμωγμένος στα σχοινιά, αμετανόητος (αλίμονο), έκανε λόγο για δηλώσεις που παρερμηνεύτηκαν κι οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας, που τολμούν και δηλώνουν “δημοσιογράφοι” επέλεξαν δύο δρόμους:

Οι 2/3 εξαφάνισαν όλες τις κατά Βασιλακόπουλου δηλώσεις κι ένας πέρασε στην αντεπίθεση, βασιλικότερος του Βασιλέως. Άξιος ο μισθός, ανάξιος ο βιος σας.

Οι γέροντες της ΕΟΚ σκεπάζονται με το σεντόνι (το οποίο πληρώνουν αδρά) για να φύγει ο μπαμπούλας. Προσποιούνται ότι δεν άκουσαν και δεν είδαν, επειδή τα site που λειτουργούν ως υποκατάστατο του επίσημου γραφείου Τύπου το έριξαν στη… γαργάρα.

Μαζί κι οι “συνάδελφοι” που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό και θαρρούν ότι οφείλουν να προστατεύσουν τον γηραιό πρόεδρο, μόνο και μόνο γιατί τους κάνει τη χάρη να παίξουν στο “Νίκος Γκάλης“. Αυτό κατάλαβαν (ξύδι).

Εμείς με περηφάνια καταγράφουμε το ρεπορτάζ και παρουσιάζουμε ΟΛΕΣ τις δηλώσεις. Και των μεν, και των δε. Κι είμαστε περήφανοι που δεν ανήκουμε στην αυλή του προέδρου. Του έκπτωτου στη συνείδηση (όχι μόνο) των ανθρώπων του μπάσκετ. Του επιζήμιου (αν δεν το καταλάβατε και σήμερα, μην το παλέψετε άλλο) για το άθλημα προέδρου. Του προέδρου που πλέον καταδικάζεται από το σύνολο των υγειών ανθρώπων του αθλητισμού (και όχι μόνο).

Σεβόμενος την ηλικία του Γιώργου Βασιλακόπουλου, μπορώ να αποδεχθώ και την αστοχία στις δηλώσεις. Τους Νενέκους δεν αντέχω. Τους προσκυνημένους. Τους τσαρτερίστας. Και δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία πως βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για τα επόμενα βραβεία του ΠΣΑΤ.

Τους το εύχομαι ολόψυχα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός – Προμηθέας

Η αστυνομία έβαλε στοπ στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Προμηθέας. Η προγραμματισμένη …