Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να παίξουμε συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση”

“Να παίξουμε συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

To Ρέθυμνο αγωνίζεται εκτός έδρας εναντίον των Τρικάλων (25/02, 17:00), για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τον συγκεκριμένο αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να γράψει και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Καλησπέρα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ.

Θα ξεκινήσω από εκεί που νομίζω πως πρέπει. Φυσικά, αναφέρομαι στο All Star Game του NBA και στον αδερφό, Γιάννη Αντετοκούνμπο. Για ακόμη μία φορά απέδειξε ότι αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο ελπιδοφόρους παίκτες του κόσμου, διαθέτοντας όλο το πακέτο.

Θέαμα και σκορ είναι στο DNA του, ενώ πολύ γρήγορα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων, ακόμα και των πολυδιαφημιζόμενων συναδέλφων του, όπως ο Κάρι και ο Τζέιμς. Σίγουρα αυτό ήταν μόνο το πρώτο δείγμα και αναμένεται να κερδίσει την “ισόβια” συμμετοχή του στην μεγαλύτερη μπασκετική γιορτή του πλανήτη.

Πάμε τώρα στα δικά μας. Η νίκη επί της ΑΕΚ μας έχει δώσει “φτερά” αλλά και δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθεια μας για την είσοδο στην 8άδα του πρωταθλήματος. Αύριο έχουμε ακόμη ένα ψηλό εμπόδιο να ξεπεράσουμε, καθώς θα φιλοξενηθούμε στα Τρίκαλα από μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα.

Στα τελευταία 7 παιχνίδια της έχει κερδίσει τα 5 από αυτά, έχοντας μπει δυναμικά στην διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ. Εμείς, όμως, θα πρέπει να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και δεν έχουμε δείξει μέχρι στιγμής στα εκτός έδρας παιχνίδια. Να παίξουμε συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση και να πάρουμε μία σημαντική νίκη που θα μας κάνει να κοιτάξουμε ακόμη ψηλότερα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …