Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να καθαρίσουμε από τώρα την υπόθεση παραμονή”

“Να καθαρίσουμε από τώρα την υπόθεση παραμονή”

aek 3

sakis giannakopoulos

To Λάυριο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τα Τρίκαλα (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Σάκη Γιαννακόπουλο να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Σάκης Γιαννακόπουλος:
“Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, με την ΑΕΚ χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μία νίκη που θα μας βοηθούσε αγωνιστικά, ψυχολογικά και βαθμολογικά. Θεωρώ ότι στα τελευταία λεπτά η επιθυμία για τη νίκη, υπερίσχυσε της καθαρής σκέψης και οδηγηθήκαμε σε κάποιες λανθασμένες επιλογές που εν τέλει, μαζί και με την αστοχία μας στις βολές, μας στέρησαν τη νίκη.

Παρόλα αυτά το γεγονός ότι κοντράραμε μέχρι το τέλος μία τόσο μεγάλη και ισχυρή ομάδα, είναι θετικό για το ΛαύριοDHI και θεωρώ ότι ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε το παιχνίδι κι ήταν περήφανος για την ομάδα.

Τώρα έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη μάχη και μια σπουδαία ευκαιρία να καθαρίσουμε από τώρα την υπόθεση παραμονή. Με διπλό στα Τρίκαλα πιστεύω ότι θα κάνουμε τεράστιο βήμα για την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας ώστε να προχωρήσουμε στον επόμενο στόχο μας.

Τα Τρίκαλα είναι πολύ δεμένη ομάδα, έχουν βρει ρυθμό, πέτυχαν κάποιες συνεχόμενες και πολύ μεγάλες νίκες και ειδικά στο γήπεδο τους πιάνουν υψηλά στάνταρ απόδοσης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό που μας βολεύει και μένοντας μέσα στο παιχνίδι ως το τέλος, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι η αποστολή μας είναι δύσκολη αλλά έχουμε δουλέψει σκληρά και σωστά για να είμαστε έτοιμοι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …