Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό”

“Να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό”

liapis

liapis

Ο Κολοσσός Ρόδου αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Λιάπη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα της Πάτρας είναι επικίνδυνη αν δεν μπει δυνατά από το πρώτο λεπτό ο Κολοσσός Ρόδου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Λιάπης:
“Γεια σας και πάλι

Ήταν μία πολύ καλή εβδομάδα για εμάς, καθώς πήραμε μία μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που παίξαμε με καρδιά. Το λέω αυτό, γιατί για να γυρίσεις ένα ματς από τους 13 πόντους με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά πρόκειται για κατόρθωμα. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άστοχοι και οι αντίπαλοί μας το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Αλλά, στο δεύτερο είχαμε καθαρό μυαλό, με σωστές αποφάσεις στην επίθεση και στην άμυνα, βγάζοντας πάθος και ενέργεια.

Αυτό πέρασε, όμως, καθώς τώρα ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα. Είναι μία ομάδα που της αρέσει να παίζει στο τρανζίσιον και ειδικά στην έδρα της είναι πολύ επικίνδυνη. Σίγουρα, θα έχουν και έξτρα κίνητρο, καθώς είχαν χάσει με μεγάλη διαφορά στη Ρόδο και δεν θα το έχουν ξεχάσει. Εμείς, από την πλευρά μας, θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και κυρίως πνευματικά, ώστε να μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό.

Θα ήταν λάθος να πάμε με ψηλά το κεφάλι επειδή ερχόμαστε από τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, γιατί την τελευταία φορά που είχαμε κάνει κάτι τέτοιο, μετά από το ματς με την ΑΕΚ, μας στοίχισε κόντρα στα Τρίκαλα. Πρέπει πάντα να είμαστε ταπεινοί και κάθε εβδομάδα να αποδεικνύουμε ότι είμαστε δίκαια ψηλά στη βαθμολογία.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…