Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Να μπούμε δυνατά από την αρχή”

“Να μπούμε δυνατά από την αρχή”

vasilis

vasilis-xaralabopoulos

Μετά τη νίκη κόντρα στη Γαλατασαράι για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός Superfoods φιλοξενείται (06/02, 17:00) από τον Κόροιβο Αμαλιάδας για τη Stoiximan Basket League. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τόνισε πως οι “πράσινοι” επιβάλλεται να μπουν δυνατά στον αγώνα, ώστε να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

“Προερχόμαστε από μια πολύ σημαντική νίκη στην Κωνσταντινούπολη, την οποία χρειαζόμασταν πάρα πολύ. Γενικά στα εκτός έδρας ματς στην Ευρωλίγκα δεν παίζουμε τόσο καλά, ωστόσο το σημαντικό είναι να κερδίζουμε ακόμη κι όταν δεν παρουσιάζουμε το καλό μας πρόσωπο. Σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να βελτιώσουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Τώρα, έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στην έδρα μας και μαζί την ευκαιρία να πάρουμε ισάριθμες νίκες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν να ανέβουμε βαθμολογικά. Για να τα καταφέρουμε βέβαια επιβάλλεται να παίξουμε καλά και με συγκέντρωση. Στην Ευρωλίγκα όλοι οι αγώνες έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας και οι απαιτήσεις είναι υψηλές.

Βέβαια, πρώτα και κύρια μας απασχολεί το ματς με τον Κόροιβο. Μια πολύ καλή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια στη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία. Στην Πάτρα με τον Προμηθέα κινδυνεύσαμε να χάσουμε, γεγονός που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Επιβάλλεται να μπούμε από την αρχή δυνατά ώστε να πάρουμε τη νίκη. Τα ξαναλέμε σύντομα, Βασίλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Πένθος για τον Εργκίν Αταμάν – Συλλυπητήρια από την ΚΑΕ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του πατέρα του Εργκίν Αταμάν. Βαρύ πένθος για την …