Κεντρική Γυναίκες Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τους Κυρίαρχους

Μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών για τους Κυρίαρχους

eokball

eokball

Με ΕΟΚ με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό πως η ομάδα των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς, λόγω μη συμμετοχής στην αναμέτηση με το Αρκάδι Ρεθύμνου, για τη 17η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α2, θα τιμωρηθεί με μηδενισμό και ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού για φέτος κι ακόμα ενός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Λόγω κωλύματος του γηπέδου και ύστερα από συμφωνία των δύο σωματείων, ο αγώνας ΚΑΟ ΜελισσίωνΑ.Ο. Άρης Πετρούπολης, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος Όμιλος) της 26/02/2017, αντί ώρας 14:30 θα διεξαχθεί ώρα 19:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Μελισσίων.

Μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του σωματείου Α.Ο. Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς στον αγώνα ΟΚΑ Αρκάδι ΡεθύμνουΑ.Ο. Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς της 26/02/2017 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών (1ος όμιλος), ο αγώνας ματαιώνεται και κατακυρώνεται υπέρ του σωματείου ΟΚΑ Αρκάδι Ρεθύμνου με σκορ 20-0. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, το σωματείο Α.Ο. Κυρίαρχοι εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του αντίστοιχου πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 (άρθρο 7).”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…