Κεντρική Γυναίκες Μηδενισμός για Ολυμπιακό!

Μηδενισμός για Ολυμπιακό!

maltsi

maltsi

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε εντός έδρας τον Παναθηναϊκό με 74-43, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, ωστόσο η ομάδα της Ελένης Καπογιάννη δεν πήρε τελικά τους δύο βαθμούς της νίκης, μιας και μηδενίστηκε!

Ο λόγος; Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε καταθέσει ένσταση για  για αντικανονική συμμετοχή της Εβίνας Μάλτση, πριν από την έναρξη του αγώνα.

Σε πρώτο βαθμό, το αρμόδιο όργανο της ΕΟΚ απέρριψε την ένσταση των “πρασίνων”, αλλά σε δεύτερο βαθμό ήρθε το ΑΣΕΑΔ να δικαιώσει τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε πως η Εβίνα Μάλτση είχε αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι με το “τριφύλλι” παρά το γεγονός πως απουσίαζε πριν από λίγες μέρες από αγώνα της Εθνικής Γυναικών, με την αιτιολογία ενός τραυματισμού.

Ο Παναθηναϊκός επικαλέστηκε τον κανονισμό, σύμφωνα με τον οποίοι αν μία παίκτρια δηλωθεί τραυματίας για έναν αγώνα της Εθνικής ομάδας, μετά δεν μπορεί να είναι παρούσα στις επίσημες υποχρεώσεις του συλλόγου, για τον οποίο αγωνίζεται, για τις επόμενες οκτώ ημέρες.

Πλέον η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής: Ολυμπιακός 26, Παναθηναϊκός 25, Αθηναϊκός 24, Παναθλητικός 22, ΠΑΟΚ 22, Νίκη Λευκάδας 22, Δάφνη Αγίου Δημητρίου 22, Πρωτέας Βούλας 21, Πανιώνιος 19, Άρης 17, Κρόνος 16, Τερψιθέα 15.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Λιόλιος: «Βρε Λορέντζο τι λες τώρα…»

Ο Βαγγέλης Λιόλιος είναι έτοιμος για reality! Ήταν 22 χρόνια πριν, στο… μακρινό 2002, όταν…