Κεντρική Basket League Άρης “Μέσα” ο Γκόρντον, εκτός ο Τσαϊρέλης για Ολυμπιακό

“Μέσα” ο Γκόρντον, εκτός ο Τσαϊρέλης για Ολυμπιακό

agordon 3 1

agordon-3Στην διάθεση του Δημήτρη Πρίφτη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ θα είναι ο Τζαμόν Γκόρντον ο οποίος λόγω της θλάσης στο γαστροκνήμιο, δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Προμηθέα Πατρών. Αντίθετα ο Μιχάλης Τσαϊρέλης δεν υπολογίζεται (εκτός αποστολής) γιατί έχει ενοχλήσεις στη μέση και γι’ αυτό δεν είχε αγωνιστεί κόντρα στους Πατρινούς (ο Φλιώνης θα είναι στην αποστολή αντί του “Τσάι”).

Ο Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για το ματς με τους “ερυθρόλευκους”:

“Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης στην έδρα της κι αυτό από μόνο του δείχνει τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ, με λύσεις σε όλες τις θέσεις. Μια ομάδα η οποία έχει διατηρήσει έναν κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια, με ευεργετικά αποτελέσματα αναφορικά με τη συνοχή και το στιλ παιχνιδιού της.

Οι προσπάθειες του Λεμπρόν Τζέιμς στο ματς Τίμπεργουλβς-Καβαλίερς ζωντανά με LIVE STREAMING μέσω της 2winbet.gr που παράλληλα προσφέρει στους πελάτες της τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς!

Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, αφού κάθε χαλάρωση τιμωρείται απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Για να σταθούμε ανταγωνιστικοί στο ΣΕΦ, πρέπει να είμαστε πιεστικοί στην άμυνα, αποτελεσματικοί στην επίθεση και να αποφύγουμε τα άσκοπα λάθη, ώστε να μη δώσουμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…