Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Mεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου εν όψει Άρη και Παρτιζάν…

Mεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου εν όψει Άρη και Παρτιζάν…

palataki full

Ёϊ - QǓ / q ʁԇÏщΕίναι γεγονός πως η εικόνα στο “Παλατάκι” στα περισσότερα φετινά (2016-17) παιχνίδια δεν ήταν η καλύτερη δυνατή από πλευράς προσέλευσης. Αυτό, ωστόσο, φαίνεται πως θα αλλάξει στα εντός έδρας ματς με τον Άρη και την Παρτιζάν. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από τον κόσμο των “ασπρόμαυρων” για τα εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου όσο και αυτού που θα γίνει με τους Σέρβους (για το Champions League) και έτσι εκτός της στήριξης που θα υπάρχει προς την ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου, δίνεται η ευκαιρία να “έρθουν” αρκετά έσοδα στην ΚΑΕ στα δύο ματς.

Όλα τα ματς της Euroleague αλλά και αυτά του ΝΒΑ, η 2winbet.gr τα προσφέρει στους πελάτες της στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με Live Streaming!

Σχετικά με τους αγώνες (εντός και εκτός έδρας) κόντρα στην Παρτιζάν, θα υπάρχει κόσμος των Σέρβων που θα βρεθεί στο “Παλατάκι”, όπως θα υπάρχει και κόσμος του ΠΑΟΚ που θα δώσει το παρών στην Σερβία. Το κλίμα θα είναι… γιορτινό καθώς οι οπαδοί των δύο ομάδων είναι αδελφοποιημένοι, οπότε δεν είναι απαραίτητο να “χωριστούν” σε δύο “στρατόπεδα”.

Εκτός από τα εισιτήρια που θα έχουν οι δύο ομάδες, οι φίλοι των δύο συλλόγων θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και μεμονωμένα ενώ σχετικά με τα μέτρα τάξης του ντέρμπι με τον Άρη, δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θα υπάρχει ένας κενός χώρος πίσω από τον πάγκο των “κιτρίνων”, όπως γίνεται πάντα στους αγώνες στο “Παλατάκι” (στην σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που έγινε την Πέμπτη, τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Καραμπέρης και Ζουρνατσίδης).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …