Κεντρική Διεθνή “Με βοήθησε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ”

“Με βοήθησε πάρα πολύ ο ΠΑΟΚ”

atebogris

atebogris

H Τενερίφη θα αντιμετωπίσει στο “PAOK Sports Arena” τον ΠΑΟΚ (28/02, 19:30), για τον πρώτο αγώνα της φάσης των “16” του Basketball Champions League, με τον Γιώργο Μπόγρη να δηλώνει το πόσο τον βοήθησε ο “δικέφαλος” να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ακόμα μίλησε για την φετινή πορεία του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στα συνθήματα που λέει πριν από τους αγώνες στους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπόγρης στην εφημερίδα “FORZA”:
“Είχα περάσει μια πολύ καλή χρονιά στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ για να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου. Επίσης, ήταν η μόνη ομάδα, μαζί με την Τενερίφη, που ό,τι συζητήσαμε το καλοκαίρι έγινε μέσα στη σεζόν. Οι περισσότερες ομάδες σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις και μετά τα αλλάζουν λίγο.”

Για τα μηνύματά του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που έδειξαν εξ αρχής την προτίμησή του στον ΠΑΟΚ:
“Πάντα είμαι με τον ΠΑΟΚ, με όποιον και να παίζει, εκτός αν είμαι αντίπαλός του! Τώρα, που εάν νικούσε θα ερχόμουν Ελλάδα δεν θα ήμουν;”

Για το εάν έχει παρακολουθήσει φέτος την πορεία του ΠΑΟΚ και πόσο μοιάζει η νυν ομάδα με εκείνη του 2013-2014:
“Είναι μια ομάδα σκληρή ομάδα, που προσπαθεί να χαμηλώσει το τέμπο του αγώνα. Δεν θεωρώ, πάντως, ότι έχει κάποια σχέση με την ομάδα στην οποία έπαιζα εγώ. Τότε παίζαμε πολύ το πικ εν ρολ και ψάχναμε την έξτρα πάσα, ενώ φέτος στηρίζεται πολύ στο ένας εναντίον ενός και στο παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους ψηλούς. Πιστεύω ότι οι πολλοί Αμερικανοί και οι νεαροί δεν κάνουν και πολύ καλό στον ΠΑΟΚ, γιατί κάποια πράγματα που έχει ο Σούλης Μαρκόπουλος στο μυαλό του δεν μπορούν να τα εφαρμόσουν.”

Για τα συνθήματα, στα αποδυτήρια της Τενερίφης, με τα οποία ντοπάρει τους συμπαίκτες του:
“Τραγουδάω συνέχεια συνθήματα πριν από τους αγώνες, απλά τώρα έτυχε να υπάρχει κάμερα μπροστά. Πιο πολύ για πλάκα, αλλά και για να μπούμε σε ρυθμό. Τα περισσότερα από τα συνθήματα είναι του ΠΑΟΚ, άλλωστε έχουν βγάλει αρκετά οι φίλαθλοί του.”

Για το γεγονός πως η Τενερίφη εντυπωσιάζει στο ισπανικό πρωτάθλημα:
“Παίζουμε πολύ καλό μπάσκετ κι έχουμε πάρει μερικές μεγάλες νίκες. Στην αρχή της σεζόν θέλαμε να είμαστε στην πρώτη οχτάδα στο τέλος του πρώτου γύρου για να παίξουμε στο Κύπελλο, να μπούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος και να φθάσουμε στο Φάιναλ Φορ στην Ευρώπη. Στο Κύπελλο μπήκαμε, είμαστε κοντά στα πλέι οφ και μας έχει μείνει η Ευρώπη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…