Κεντρική Διεθνή “Μας πίεσε πολύ ο Άρης”

“Μας πίεσε πολύ ο Άρης”

kole11

kole11Ο Άρης κυριάρχησε στο παρκέ, όπως δήλωσε ο Βενσάν Κολέ, μετά την ήττα της Στρασμπούρ στο “Nick Galis Hall”. Ο Γάλλος προπονητής ελπίζει η ομάδα του να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στη ρεβάνς στη Γαλλία.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

” O Άρης κυριάρχησε πλήρως στο παρκέ. Είχαμε ευκαιρία να κάνουμε το comeback, είχαμε ανοικτά τρίποντα, που θα μας βοηθούσαν να μειώσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήρε διαφορά 17-20 πόντους και την κράτησε. Μας πίεσε πολύ ο Άρης. Από μας δεν υπήρχε κανένας παίκτης, που να μπορεί να κρατήσει και να κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά. Οι 19 πόντοι είναι τεράστια διαφορά μας δίνουν λίγες ελπίδες, αλλά θα προσπαθήσουμε”, ανέφερε αρχικά ο Γάλλος προπονητής.

Στη συνέχεια, όσον αφορά τη ρεβάνς πρόσθεσε:Ελπίζω να παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο, να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν έχουμε επιθετικότητα όπως είχαμε πέρσι. Χάσαμε και στο Ζάγκρεμπ και στη Μέγκα Λεκς, εξαιτίας αυτού. Έχω δει τον Άρη σε αρκετά παιχνίδια και το τελευταίο με τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά ήταν ότι ο Άρης ξεκίνησε σκληρά από την αρχή και διατηρήθηκε έτσι ως το τέλος. Ο Άρης έχει ένταση ομάδας επιπέδου Ευρωλίγκας, αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα. Όταν μια ομάδα είναι στο αμυντικό κομμάτι σε αυτό το επίπεδο είναι δύσκολο να ακολουθήσει ο αντίπαλος“.

Από την πλευρά του, ο Πολ Λακόμπ δήλωσε:”Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε πάρα πολύ καλά. Για μας το αποτέλεσμα είναι παρά πολύ κακό με τη διαφορά στους 19 πόντους. Η αιτία είναι η άμυνα του Άρη και το πρόβλημα που είχαμε εμείς στην επίθεση.

Πρέπει να έχουμε μαχητικό πνεύμα και να πιστέψουμε στην ανατροπή. Πρέπει επίσης να κάνουμε εντελώς διαφορετικά πράγματα, για την ακρίβεια ό,τι έκανε ο Άρης. Έχουμε κάποιες πιθανότητες και θα παλέψουμε γι’ αυτές. Έχουμε δει πολλές ανατροπές στο παρελθόν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…