Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Μάικ Τζέιμς στο eBasket.gr: “Ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε κάτι αντίστοιχο”

Μάικ Τζέιμς στο eBasket.gr: “Ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε κάτι αντίστοιχο”

james pao

james-pao

Όταν η μπάλα… καίει, δώστε την στον Μάικ Τζέιμς. Ο Παναθηναϊκός βρήκε στη μετά-Διαμαντίδη εποχή τον παίκτη, ο οποίος θα αναλαμβάνει την ευθύνη στα τελευταία δευτερόλεπτα και θα παίρνει το καθοριστικό σουτ. O 26χρονος άσος δεν καταλαβαίνει από πίεση, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά πως είναι ψυχρός εκτελεστής.

“Σκότωσε” την Ούνικς Καζάν (83-82) με buzzer beater τρίποντο και χάρισε τη νίκη στον κάκιστο χθες (24/2) Παναθηναϊκό, ο οποίος, βάσει εμφάνισης, δεν δικαιούνταν να φύγει νικητής από το παρκέ.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ αλλά και τα ματς του ΝΒΑ ζωντανά στις… οθόνες των πελατών της 2winbet.gr, με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, με πολλές στοιχηματικές επιλογές και με live betting (παράλληλα με το LIVE STREAMING)!

Αυτό παραδέχθηκε, άλλωστε, και ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος μίλησε στο eBasket.gr, λίγα λεπτά μετά το νικητήριο τρίποντο του. Έχοντας ηρεμήσει από την ένταση των τελευταίων δευτερολέπτων, εξήγησε πως “προτιμώ να κερδίζουμε πιο εύκολα και να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο. Ελπίζω να μην ξαναπεράσουμε κάτι αντίστοιχο“.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκαθάρισε πως το πρόσωπο του Παναθηναϊκού κόντρα στην Ούνικς δεν ήταν αυτό που έπρεπε. “Δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ήταν ένα από τα χειρότερα φετινά μας παιχνίδια. Όλο το πράγμα γύρισε στο τελευταίο δεκάλεπτο, κυρίως γιατί βάλαμε περιφερειακά σουτ. Με κάποιον τρόπο πήραμε τη νίκη. Είναι φορές που δεν αξίζεις να κερδίσεις, κι απόψε (σ.σ.: χθες) μια τέτοια περίσταση. Πιστεύω ότι δεν δικαιούμασταν τη νίκη με την εικόνα που είχαμε στο παρκέ. Τα καταφέραμε όμως, κι αυτό είναι που έχει σημασία στο φινάλε”.

Όσο για το αν οι “πράσινοι” υποτίμησαν τους Ρώσους, λόγω της θέσης τους στην κατάταξη, τόνισε: “Δεν έγινε ακριβώς έτσι.Είναι μια περίεργη φάση γιατί είχαμε δύο εβδομάδες να παίξουμε στην EuroLeague και βγήκαμε λίγο εκτός ρυθμού. Κατακτήσαμε το Κύπελλο κι αφήσαμε το μυαλό μας να ξεφύγει από τη συνηθισμένη ρουτίνα. Ευτυχώς δεν το πληρώσαμε”.

Όσο για τελευταίες εντολές του Τσάβι Πασκουάλ, τόνισε: “Μας είπε να κάνουμε παγίδα, ώστε να καταφέρουμε να κλέψουμε την μπάλα. Αν δεν έβγαινε, η επόμενη εντολή ήταν να κάνουμε φάουλ, κι αυτό κάναμε. Στην τελευταία επίθεση, είπε να πάρω εγώ ή ο Καλάθης την μπάλα. Τελικά ο Νικ έκανε την επαναφορά, όποτε πήρα εγώ την τελευταία επίθεση. Στην αρχή είχα στο μυαλό μου να πάω στη διείσδυση, αλλά όλοι έκλεισαν προς τα μέσα. Γι αυτό σταμάτησα και σούταρα για τρεις. Ήξερα ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο”.

Κλείνοντας, ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στα δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια με Νταρουσάφακα και Ζαλγκίρις. “Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε κι εκτός έδρας. Είναι δύο ποιοτικές ομάδες, που παλεύουν για την οκτάδα. Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές στο κομμάτι της ποιότητας, οπότε θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…