Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Μαχητική ομάδα η Μπάμπεργκ”

“Μαχητική ομάδα η Μπάμπεργκ”

a1 2

a1-panathinaikos-nichols-demetris

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να προσέξει την άμυνα του, όπως δήλωσε ο Ντεμέτρις Νίκολς, εν όψει του αυριανού (09 /02, 21:15) αγώνα με την Μπάμπεργκ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η βαθμολογική τους θέση δεν σημαίνει πως δεν είναι μια καλή ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι πολύ απαιτητική αυτή τη χρονιά. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, θα πρέπει να βγούμε και να πολεμήσουμε. Ξέρουμε πως και αυτοί θα είναι μαχητικοί άρα πρέπει να το θέλουμε περισσότερο, ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός άσσος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα κλειδιά που θα δώσουn τη νίκη:”Κάνουν πολύ καλή δουλειά και οι ήττες τους είναι πάντα με λίγους πόντους. Πάντα μένουν εντός διεκδίκησης της νίκης μέχρι το τέλος και είναι αρκετά αθλητικοί και ματσάρουν καλά με εμάς. Το σημείο κλειδί νομίζω είναι να παίξουμε πολύ πιο σκληρά από αυτούς. Θα πρέπει να προσέξουμε την άμυνα και να τους σταματήσουμε πιο πολλές φορές”.

Τέλος, αναφερόμενος στα παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα, αλλά και την Ούνικς Καζάν είπε:”Σίγουρα τα δύο εντός παιχνίδια είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τη συνέχεια ώστε να πάρουμε δύο νίκες. Προς το παρόν συγκεντρωνόμαστε στο αυριανό παιχνίδι για να κάνουμε όσα πρέπει. Είναι σίγουρα μία καλή ευκαιρία για να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…