Licence to Kill

maragkidis niki amarousiou

maragkidis-niki-amarousiou

Η πρόκριση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος U22 ήταν δεδομένη για τη Νίκη Αμαρουσίου. Και, παρότι υπήρξαν πολλές άτυχες στιγμές και σοβαροί τραυματισμοί στα τελευταία παιχνίδια, δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, καθώς τα παιδιά είναι μια υπέροχη παρέα κι έχουν μαζί τους ένα… πολυβόλο. Ο Νίκος Μαραγκίδης έκανε άλλο ένα ατομικό (ή μήπως όχι μόνο;) ρεκόρ:

Σε 10 ημέρες αγωνίστηκε σε τέσσερα παιχνίδια (τρία με την ομάδα U22 κι ένα με την ανδρική) και σημείωσε συνολικά -κρατηθείτε- 88 πόντους!

Με τέτοιες επιδόσεις και με αυτή την απίστευτη -από την αρχή ως το τέλος- σταθερότητα, μπορούσε να μείνει έξω από τα πλέι οφ η Νίκη;

Η αρχή έγινε στο ματς με την Αγία Παρασκευή στο Κοντόπευκο. Ο Μαραγκίδης, στη χειρότερη φετινή του επίδοση και μοναδική κάτω από 20 πόντους (να του επιβληθεί πρόστιμο) σταμάτησε στους 17 κι η Νίκη Αμαρουσίου επικράτησε με 83-80, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την είσοδο στα πλέι οφ.

Ακολούθησε ο αγώνας της ανδρικής ομάδας στην Αταλάντη. Κακή εμφάνιση (συνολικά) ήττα με 92-65 από τον Λοκρό. Ο Μαραγκίδης αγωνίστηκε για περίπου 20 λεπτά και σημείωσε 13 πόντους (με δύο τρίποντα) κόντρα στους παίκτες του Λουκά Ζαρονικόλα.

Το παιχνίδι με τον Δούκα δεν… καταγράφεται, καθώς η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων χάνει με 20-0 τους αγώνες της κι έτσι οι 27 πόντοι (με ένα τρίποντο) δεν περνούν στην… ιστορία. Η εμφάνιση, όμως, ήταν εντυπωσιακή.

Το “non stopδεκαήμερο ολοκληρώθηκε προχθές στο Χαλάνδρι, όπου ο Προμηθέας του Γιώργου Μελέτη επικράτησε με 84-65, με τη Νίκη Αμαρουσίου να πλήττεται από άλλον έναν τραυματισμό και τον Νίκο Μαραγκίδη να παίζει για 40 λεπτά και να σημειώνει 31 πόντους.

Διαιτητές: Ρηγόπουλος – Ραπτογιάννης.
Τα δεκάλεπτα: 24-9, 55-18, 71-40, 84-65.
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Μελέτης): Γεμενής 6, Ανδρικόπουλος 12 (1), Παπαδημητρίου 7 (1), Σπυρόπουλος 2, Γιαννάκης 9 (3), Τσιγγενόπουλος 21, Πεζός 18 (5), Κορομηλιάς 7 (1), Μάνδαλος 2, Σαρλής.
ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Αναστασίου): Μονεμβασιώτης 4, Μαραγκίδης 31 (1), Τσολακόπουλος 16, Χοτζαλάρι 10 (1), Καντάς 3, Ευαγγελούλης, Αραπάι, Τσέκενης, Παπαχρήστου.

Ο Μαραγκίδης με 88 πόντους σε αυτή την τετράδα αγώνων, έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι ιδιαιτέρως σημαντικό για την προσπάθεια που θα κάνει η Νίκη στα πλέι οφ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…