Κεντρική NBA Λέοναρντ vs Άντονι: μια μονομαχία που “ζαλίζει”! (vid)
NBA

Λέοναρντ vs Άντονι: μια μονομαχία που “ζαλίζει”! (vid)

carmelo anthony kawhi leonard

carmelo-anthony-kawhi-leonard

Το παιχνίδι ανάμεσα στους Νικς και τους Σπερς “σημαδεύτηκε” από τη “μάχη” των σμολ φόργουορντς. Ο Καρμέλο Άντονι και ο Κουάι Λέοναρντ έριξαν όλα τα “χαρτιά” τους στο παρκέ, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, με τον “Μέλο” να χαμογελά τελευταίος, καθώς η Νέα Υόρκη κατέκτησε τη νίκη.

Ο Άντονι σταμάτησε στους 25 πόντους, με 9/21 σουτ ενώ μάζεψε και 7 ριμπάουντ. Σκόραρε τόσο σε συνθήκες catch-n-shoot, όσο και μέσω των αγαπημένων του isolations (ένας-εναντίον-ενός. Οι 21 εκ των 25 πόντων του ήρθαν στο 2ο ημίχρονο, εκεί όπου βρήκε τον απαιτούμενο ρυθμό, ώστε να μετατραπεί σε “άλυτο γρίφο” για την κορυφαία άμυνα του NBA.

Από την άλλη, ο Λέοναρντ είχε πιο σταθερή παρουσία. Κυριάρχησε στο παιχνίδι από τη 2η περίοδο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 36 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 4 κλεψίματα, με 13/27 σουτ και 9/11 βολές. Έχει εξελιχθεί σε επιθετικό υπερόπλο, ευστοχώντας συνεχώς σε προσπάθειες μετά από ντρίμπλα ενώ έχει εξελίξει και το παιχνίδι με πλάτη. Πρόκειται για έναν παίκτη, ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του ως ένας αμυντικογενής ρολίστας και έχει φθάσει να θεωρείται ως ένας εκ των κορυφαίων two-way players του πλανήτη.

Δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είχε την απαραίτητη στήριξη, ώστε οι Σπερς να φθάσουν στη νίκη. Παρ’όλα αυτά, Λέοναρντ και Άντονι διασταύρωσαν τα “ξίφη” τους, προσφέροντας στο κοινό μια μονομαχία υψηλοτάτου επιπέδου!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=6VRzZSLVTog]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…