Κεντρική NBA Καρμέλο… in, Λοβ… out στο All-Star Game (pics)
NBA

Καρμέλο… in, Λοβ… out στο All-Star Game (pics)

carmelo anthony kevin love

carmelo-anthony-kevin-love

Η ατυχία “χτύπησε” την πόρτα στον Κέβιν Λοβ, με τον φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς να τίθεται εκτός δράσης για περίπου 1,5 μήνα, λόγω του πρόσφατου τραυματισμού στο γόνατο. Όπως γίνεται κατανοητό, δεν θα κατορθώσει να δώσει το παρών στο All-Star Game της Κυριακής, με τον αντικαταστάτη του να γίνεται σήμερα γνωστός. Ποιος θα είναι αυτός; Μα φυσικά, ο Καρμέλο Άντονι!

Ο σταρ των Νικς θα συμμετάσχει για 10η φορά στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, παρά το γεγονός ότι η σεζόν δεν έχει εξελιχθεί ιδανικά για αυτόν. Οι συνεχείς διενέξεις με τον πρόεδρο των Νικς, Φιλ Τζάκσον αλλά και το “σήριαλ” με την ενδεχόμενη αποχώρησή του από το “Μεγάλο Μήλο”, σε συνδυασμό με την κακή πορεία της ομάδας (12οι στην Ανατολή, με ρεκόρ 23-34) έχουν στιγματίσει αρνητικά τη σεζόν. Παρ’όλα αυτά, οι μέσοι όροι του συνεχίζουν να είναι δυνατοί, με 23,4 πόντους, 6,1 ριμπάουντ και 2,9 ασίστ ανά αγώνα, αν και για κάποιους, δεν άξιζε να γίνει All-Star και φέτος (με τα ονόματα των Χασάν Γουάιτσαϊντ και Μπράντλεϊ Μπιλ να πρωταγωνιστούν ανάμεσα σε αυτά των “αδικημένων”).

Φαίνεται όμως πως η ανακοίνωση της επιλογής τού τόνωσε το ηθικό, διότι ξεκίνησε φουριόζος στον χθεσινό αγώνα εναντίον των Θάντερ, σκοράροντας 19 πόντους με 7/8 σουτ στην 1η περίοδο!

 

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…