Κεντρική Basket League Κύμη Καντί και επίσημα στην Κύμη!

Καντί και επίσημα στην Κύμη!

cadee

cadeeTo γράψαμε; Ισχύει!…
Η ομάδα της Κύμης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τζέισον Καντί. Το eBasket.gr είχε φροντίσει να σας ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ από τις 13/02 (διαβάστε εδώ) για το “φλερτ” των δύο πλευρών που τελικά κατέληξε σε συνεργασία.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση της ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αυστραλό αθλητή Τζέισον Καντί, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Καντίείναι 26 χρονών, γεννημένος στις 15 Απριλίου 1991, έχει ύψος 1,86μ.και αγωνίζεται ως point guard. Στην μέχρι τώρα επαγγελματική καριέρα του έχει αγωνιστεί σε 4 ομάδες του Αυστραλιανού πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις Gold Coast Blaze (2010-2012), Adelaide 36ers (2012-2014), Super City Rangers (2014) και από το 2014 έως τώρα στους Sidney Kings.

Να σημειώσουμε ότι στην μέχρι πρότινος ομάδα του είχε συμπαίκτες 3 γνώριμους του ελληνικού πρωταθλήματος, τους Josh Powell, Aleks Maric και Brad Newley, ενώ προπονητής του ήταν ο θρύλος του Αυστραλιανού μπάσκετ Andrew Gaze, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε την φανέλα του Απόλλωνα Πάτρας.

Ο Τζέισον Καντί πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με την νέα του ομάδα και έδειξε πανέτοιμος να αγωνιστεί στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Δόξα Λευκάδας στις 25 Φεβρουαρίου και να βοηθήσει μαζί με τους νέους του συμπαίκτες την Κύμης SEAJETS να πετύχει τους στόχους της”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Euroleague: Ο Γιάννης Φούφης στη λίστα για τα play off

Με έναν Έλληνα διαιτητή η λίστα για τα play off της Euroleague. Ο Γιάννης Φούφης είναι ο μ…