Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τη “μάσκα””

“Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τη “μάσκα””

kymi sigounas

kymi-sigounas

H Kύμη αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας (25/02, 17:00), για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για την δύσκολη αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Λευκάδας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας:
“Φίλοι μου για μια ακόμη εβδομάδα σας καλωσορίζω στο blog μου.

Μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω του τελικού Κυπέλλου, μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία μετρώντας μόλις οκτώ παιχνίδια ακόμα για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Basket League. Μπορεί για κάποιους να είναι οκτώ απλά ματς, για εμάς όμως είναι οκτώ τελικοί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου που φιλοξενούμε την ομάδα της Δόξας Λευκάδας.

Η Δόξα έρχεται στην Χαλκίδα για να παίξει ένα από τα τελευταία της “χαρτιά” για την υπόθεση παραμονή. Αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά όλοι μας και είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το τι θα αντιμετωπίσουμε.

Η διακοπή μας έκανε καλό, διότι κερδίσαμε χρόνο να ενσωματωθούν στις προπονήσεις και στην φιλοσοφία της ομάδας οι καινούργιες μας προσθήκες. Μετά από πολλούς μήνες έχουμε και πάλι φουλ ροστερ και πάνω από όλα είμαστε όλοι υγιείς. Δεν θα πω ότι κύλησε εύκολα αυτή η εβδομάδα, καθώς προπονηθήκαμε πολύ σκληρά ώστε να φάνουμε πανέτοιμοι στο ματς του Σαββάτου.

Όπως ανέφερα, είναι ένας τελικός, ο οποίος θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα, που σαφώς όλοι μας θέλουμε να είναι πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Αυτήν την φορά δεν θα ήθελα να σταθώ τόσο στο αγωνιστικό, αλλά θα αναφερθώ σε κάτι που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο και μας δίνει κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια.

Στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ομάδας ήρθε ένα μέηλ από έναν φίλαθλο μας, το οποίο αναφερόταν σε όλους τους παίκτες, αλλά και σε εμένα προσωπικά. Ένα μέηλ που πραγματικά απολάμβανα όσο το διάβαζα. Αναφέρεται στην συνεχή στήριξη των φιλάθλων μας όλα αυτά τα χρόνια. Πράγματι τους θυμάμαι να δίνουν το παρών και να στέκονται στο πλευρό μας σε κάθε γήπεδο που ταξιδέψαμε, να μας σφίγγουν το χέρι στα καλά αλλά και στα άσχημα. Ήταν πάντα εκεί, να μας δίνουν κουράγιο. Έτσι λοιπόν θα κάνουν και τώρα!

Θα δώσουν το παρών στο κλειστό της Κάνηθου το Σάββατο, όπως και στο Ρέθυμνο την επόμενη αγωνιστική, για να μας δώσουν δύναμη και έξτρα ενέργεια με τον δικό τους τρόπο. Μόνο ένα πράγμα μας ζήτησαν ως αντάλλαγμα. Να δώσουμε τα πάντα για την ομάδα, μέχρι και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων μας. Να καταθέσουμε και την ψυχή μας. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να αρνηθούμε το αίτημα τους!

Κλείνοντας, έχω να πω κάτι τελευταίο. Αυτό το τριήμερο, ενόψει του καρναβαλιού, εμείς οφείλουμε να κάνουμε το αντίθετο από ότι θα κάνει ο περισσότερος κόσμος. Ήρθε η ώρα να βγάλουμε την “μάσκα” που δυστυχώς φοράμε τον τελευταίο μήνα και να δείξουμε επιτέλους το πραγματικό μας πρόσωπο στο παρκέ, φτάνοντας σε μια πολύ σημαντική για την συνέχεια νίκη! Χρειαζόμαστε την στήριξη όλων σας, διότι μαζί φτάσαμε έως εδώ και μαζί θα συνεχίσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …