Κεντρική Basket League Άρης “Υπερήφανος που παίζω στον Άρη…”

“Υπερήφανος που παίζω στον Άρη…”

tadija dragicevic

tadija_dragicevicΔηλώσεις του Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα του Στρασβούργου, μια ομάδα στην οποία ο Σέρβος αγωνίστηκε την περίοδο 2014-15. Αρχικά ο “Ντράγκι” είπε για την παρουσία του στον Άρη: “Είμαι μια χαρά. Αισθάνομαι καλά στη Θεσσαλονίκη.

Έχουμε κάνει μια καλή σεζόν μέχρι τώρα. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία, είμαι υπερήφανος που παίζω σε αυτή την ομάδα”. Για την περίοδο που αγωνίστηκε στο Στρασβούργο τόνισε πως έχει… “εξαιρετικές αναμνήσεις” ενώ υπογράμμισε πως “είναι ευχάριστο που θα γυρίσω στο Στρασβούργο αλλά λυπάμαι, θέλω να κερδίσω”.

Τα… πάντα βρίσκονται στην 2winbet.gr, στην οποία οι πελάτες της ποντάρουν με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, με live betting αλλά και live streaming! 

Για το +19 (71-52) του πρώτου αγώνα στο Παλέ, τόνισε ότι “δεν περίμενα να υπάρχει τέτοια διαφορά” και ανέφερε πως “θα πρέπει να έχουμε πάλι τις ίδιες αμυντικές επιδόσεις” ενώ για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναικό είπε ότι “ήταν ένα δύσκολο ματς, ήταν μεγάλη στιγμή που προκριθήκαμε στον τελικό…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…