Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Είμαστε σε δύσκολη θέση”

“Είμαστε σε δύσκολη θέση”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

To Ρέθυμνο αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” με αντίπαλο τον Απόλλων Πατρών (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ πως η ομάδα του έχει στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Καλησπέρα για ακόμη μία εβδομάδα από το μπλογκ του ΕΣΑΚΕ. Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Η αλήθεια είναι πως οι συνεχόμενες τέσσερις ήττες δεν αρμόζουν στην φετινή μας προσπάθεια. Μέσα σε λίγες εβδομάδες καταφέραμε να καταστρέψουμε ότι είχαμε “χτίσει” στον α’ γύρο. Όμως εκείνο που μας “πονάει” πολύ είναι τα αρνητικά αποτελέσματα στην έδρα μας.

Αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί και εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε με τον καινούριο μας κόουτς Νίκο Βετούλα και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή στις επιτυχίες.

Είμαστε σε δύσκολη θέση και τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δείξουμε τα “δόντια” μας. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ομάδα να φύγει ξανά με το “διπλό” από το “Μελίνα Μερκούρη” αν θέλουμε να ελπίζουμε για την επίτευξη του στόχου των πλέι οφ.

Από κει και πέρα ο Απόλλωνας από την μεριά του βρίσκεται εξίσου σε δύσκολη θέση, ψάχνοντας επίσης το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να φύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό σημαίνει πως η αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού και για εμάς αλλά και για αυτούς το ματς έχει χαρακτήρα “τελικού”. Με την διαφορά πως εμείς θα έχουμε την στήριξη του κόσμου μας. Ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας με την επιστροφή στις επιτυχίες και στις καλές εμφανίσεις και αυτό θα κάνουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…