Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ικανοποιημένοι για τη νίκη”

“Ικανοποιημένοι για τη νίκη”

promitheas patron

promitheas-patron-aggelou-ageloy-vagelis-vaggelis-sef

Ο Προμηθέας Πατρών εμφανίστηκε πολύ καλός κόντρα στον Κολοσσό, παίρνοντας το έκτο του θετικό αποτέλεσμα στη Stoiximan.gr Basket League, με τον προπονητή των νεοφώτιστων, Βαγγέλη Αγγέλου, να τονίζει πως άπαντες στην ομάδα είναι πολύ ικανοποιημένοι για τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο.

“Το παιχνίδι κρατά 40 λεπτά. Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας, είχαμε αρκετά προβλήματα και αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, που όμως είχε και αυτή προβλήματα και είχε και το απρόοπτο του Ρέλεφορντ“, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε.

Το μπάσκετ είναι παιχνίδι ψυχολογίας, εμείς είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ομάδα μας και προσπαθούμε να δώσουμε ομαδική διάσταση στην ομάδα. Να παίξουμε δηλαδή ο ένας για τον άλλον. Επίσης, πρέπει να έχουμε μυαλό όταν παίζουμε με πάθος. Είμαστε όμως ικανοποιημένοι και με τη νίκη, ακόμα και αν έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στα τελευταία λεπτά ώστε να κυνηγήσουμε και την διαφορά”.

Ακόμα, ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε:
“Παίζαμε στην έδρα μας και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό. Ήμασταν πολύ καλά προετοιμασμένοι. Το παιχνίδι μας ξεκινάει πρώτα από την άμυνα, κάτι που πετύχαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με εξαίρεση τα τελευταία 2΄, όταν χάσαμε λίγο την συγκέντρωσή μας και επιτρέψαμε στον Κολοσσό να κρατήσει τη διαφορά του α΄ γύρου. MVP σήμερα ήταν η άμυνα για εμένα, kαι ο Γκίκας και ο Μπλάσινγκεϊμ ήταν καλοί σήμερα, αλλά η δουλειά είναι ομαδική. Ευχαριστώ, τέλος, και τον κόσμο της Πάτρας για την στήριξή του.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…