Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Iδιαίτερα αγχωτικό παιχνίδι, θέλω να σωθεί ο Απόλλωνας”

“Iδιαίτερα αγχωτικό παιχνίδι, θέλω να σωθεί ο Απόλλωνας”

vetoulas

vetoulas

Για το πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του επί του Απόλλωνα Πατρών μίλησε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Νίκος Βετούλας, ενώ τόνισε πως θέλει να παραμείνει στην κατηγορία το σύνολο της Πάτρας.

Θεωρώ πως ήταν ένα ιδιαίτερα αγχωτικό παιχνίδι. Ιδιαίτερα στο ξεκίνημα όσον αφορά εμάς. Σίγουρα στο αμυντικό κομμάτι ήμασταν πολύ καλοί και στα δύο ημίχρονα και το αποδεικνύουν οι 55 πόντοι που δεχθήκαμε. Δεν επιτρέψαμε στον Απόλλωνα να βγάλει κάποια σουτ, όντας μία φύσει επιθετική ομάδα”, είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε.

“Το ότι κάναμε 10 λάθη στο α’ μέρος και ήμασταν κοντά στο σκορ έδειχνε πως αν παίζαμε πιο απελευθερωμένα στην επίθεση θα κερδίζαμε εύκολα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το 3ο δεκάλεπτο και από κει και πέρα η άμυνα κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα, παίρνοντας μία πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια της ομάδας. Ο στόχος είναι το επόμενο παιχνίδι και τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε.

Σίγουρα ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα που αγαπώ. Θέλω να σωθεί. Από κει και πέρα είμαι σε άλλη ομάδα και αυτήν θα υποστηρίξω με πάθος”.

Από πλευράς παικτών, ο Ρόμπερτ Άρνολντ είπε πως “στο α’ ημίχρονο παίξαμε λίγο νευρικά και κάναμε πολλά λάθη. Στο γ’ δεκάλεπτο βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ. Σημειώσαμε 26 πόντους και κάναμε ουσιαστικά ένα λάθος. Σουτάραμε καλύτερα, βγάλαμε ενέργεια και πάθος και νομίζω πως το “κλειδί” της σημερινής νίκης ήταν αυτό”.

Σε ερώτηση για τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες ανέφερε: “Νομίζω πως ήταν περισσότερο ψυχολογικό. Ενώ παίζαμε σκληρά και προσπαθήσαμε, δεν είχαμε την κατάλληλη ψυχολογία, κάναμε λάθη και ήττες και αυτό γύρισε εις βάρος μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…