Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Η στήριξη του Ρεθύμνου (pic)

Η στήριξη του Ρεθύμνου (pic)

rethimno1

Με ανακοίνωσή του το Ρέθυμνο έκανε γνωστό πως για ακόμη μία φορά ήταν κοντά στο Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου, ενώ ακόμα ανέφερε πως εκεί βρέθηκαν οι Χάρης Γιαννόπουλος, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Θωμάς Κώττας, Χριστόφορος Ραζής και Ηλίας Θεοδωρίδης, οι οποίοι πόζαραν με τα μπλουζάκια που δημιουργήθηκαν με τις ζωγραφιές των παιδιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Συνεπής στο κοινωνικό της έργο, η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings στέκεται για ακόμη μία φορά αρωγός στις κοινωνικές δράσεις της πόλης μας, στηρίζοντας το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου. Σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας Χάρης Γιαννόπουλος, Τόαρλιν Φιτζπάτρικ, Θωμάς Κώττας, Χριστόφορος Ραζής και Ηλίας Θεοδωρίδης πόζαραν ως μοντέλα για καλό σκοπό. Φωτογραφήθηκαν φορώντας τα υπέροχα μπλουζάκια που είχαν αποτυπωμένες τις εξαιρετικές ζωγραφιές, τις οποίες δημιούργησαν οι ίδιοι οι μικροί μαθητές του Ειδικού Σχολείου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν τα μπλουζάκια μπορούν να επικοινωνούν με την καρναβαλική ομάδα των ΦΛΟΥ και το Ειδικό Σχολείο Ρεθύμνου στα τηλέφωνα 6980898930 και 6944273755, ενώ τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά στην ενίσχυση του Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου.”

Ρέθυμνο (2)

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…