Κεντρική Basket League “Την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα”

“Την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα”

fitzpatrik

fitzpatrik

Ο Τόαρλιν Φιτζπάτρικ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της 16ης αγωνιστικής και οδήγησε το Ρέθυμνο στην πρώτη νίκη μέσα στο 2017. Ο Αμερικανός φόργουορντ μίλησε στην επίσημη σελίδα του ΕΣΑΚΕ για την σημασία της ανάδειξης του σε MVP, αλλά και για τον Νίκο Βετούλα.

Για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο της αγωνιστικής: “Η ανάδειξη μου σε STOIXIMAN.GR MVP ήρθε την πιο κατάλληλη στιγμή για την ομάδα μου, καθώς συνδυάστηκε με την πρώτη νίκη στο 2017. Θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη και έπρεπε να αποδώσω όσο περισσότερο γίνεται για να βοηθήσω σε μέγιστο βαθμό την ομάδα μου”.

Για τον Νίκο Βετούλα: “Για μένα ο Νίκος (Βετούλας) με κάνει και αισθάνομαι άνετα. Γνωρίζω την στρατηγική του και τον τρόπο που προπονεί. Επίσης και αυτός από την μεριά του γνωρίζει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μου. Σίγουρα με επηρεάζει θετικά η παρουσία του στην ομάδα μας”.

Για το “ταβάνι” του Ρεθύμνου φέτος: “Αυτή τη στιγμή το μόνο που μας απασχολεί είναι το επόμενο παιχνίδι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, να είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, όπως στον α’ γύρο. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο ματς και να βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ένταση μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα

Ένταση προκλήθηκα μεταξύ Αταμάν και Μπαρτζώκα στο φινάλε του Παναθηναικός – Ολυμπιακ…