Κεντρική Basket League Άρης Η ποινή αποκλεισμού για Λάσκαρη έγινε επίπληξη!

Η ποινή αποκλεισμού για Λάσκαρη έγινε επίπληξη!

aris nikos laskaris

aris-nikos-laskarisΚαλά νέα για τον Νίκο Λάσκαρη σχετικά με την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από τον Αθλητικό Δικαστή για όσα είχε δηλώσει μετά το εντός έδρας ματς με τον Παναθηναικό. Μετά την έφεση που έγινε στο ΑΣΕΑΔ για το θέμα του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, η ποινή του εξάμηνου αποκλεισμού από τα γήπεδα που είχε επιβληθεί στον Λάσκαρη, μετατράπηκε σε επίπληξη. Αυτό σημαίνει πως ο τελευταίος θα έχει πλέον κανονικά δικαίωμα εισόδου (φυσικά θα βρεθεί και στον τελικό του Κυπέλλου). Επίσης η ΚΑΕ Άρης απαλλάχθηκε από τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί σε αυτήν.

Οι Γκρίζλις ή οι Γουόριορς θα “χαμογελάσουν” στην μεταξύ τους “μάχη”; Δείτε το ματς με LIVE STREAMING μέσω της 2winbet.gr που προσφέρει τις υψηλότερες αποδόσεις σε ΝΒΑ και Euroleague, όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις!

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη το απόγευμα έχει προπόνηση, μένει να φανεί τι θα γίνει με τον Βασίλη Ξανθόπουλο ο οποίος έχει ενοχλήσεις στην κνήμη ενώ ο Τζαμόν Γκόρντον (έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο) δύσκολα να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Προμηθέα όπως εκτιμούν στην παρούσα φάση στον Άρη και το ζητούμενο είναι να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος στον τελικό του Κυπέλλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Ζντο… παρουσία του αρχηγού (vid)

Ο Ολυμπιακός μετά το ματς με την Μπαρτσελόνα έκανε βιντεοκλήση με τον Παπανικολάου. Ο Ολυμ…