Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι τέλους”

“Οι παίκτες μου πάλεψαν μέχρι τέλους”

pasoutin

pasoutin

Όλο το παιχνίδι ήταν το σουτ που έβαλε ο Μάικ Τζέιμς, όπως δήλωσε ο Εβγκένι Πασούτιν, μετά την ήττα της Ούνικς Καζάν από τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ήμασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μεγάλη πίεση και αυτό έγινε. Το πλάνο μας ήταν να ελέγξουμε το παιχνίδι μας μέσα από την επίθεση, ενώ αμυντικά να μην αφήνουμε ελεύθερα σουτ. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τους Τζέιμς, Φελντέιν, Ρίβερς και Καλάθη και γενικά όλη την περιφέρεια που είναι επικίνδυνη, συν τους Γκάμπριελ και Σίνγκλετον. Αυτό το κάναμε για τρία δεκάλεπτα, ειδικά στο δεύτερο και στο τρίτο που δεχθήκαμε 15 και 13 πόντους αντίστοιχα.

Αλλά, στο τελευταίο δεχθήκαμε 31 πόντους, ενώ τρεις φορές ο Σίνγκλετον ήταν αμαρκάριστος. Κάναμε αμυντικά λάθη και όταν είχαμε μία διαφορά 3-4 πόντων, ο Σίνγκλετον τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι. Με όλο τον σεβασμό, έβαλε τα μεγάλα σουτ, αλλά ήταν ελεύθερος και αυτό ήταν δικό μας λάθος. Νομίζω σήμερα παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν, έχοντας μάλιστα και κάποιους τραυματισμούς. Σήμερα οι παίκτες μας πάλεψαν μέχρι το τέλος. Ο Τζέιμς έβαλε ένα πολύ δύσκολο σουτ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο και αυτό ήταν όλο το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…