Κεντρική Διεθνή “Οι δύο ομάδες είναι στην ίδια μοίρα ενόψει ρεβάνς”

“Οι δύο ομάδες είναι στην ίδια μοίρα ενόψει ρεβάνς”

mitrovic

mitrovic

Ζβέζνταν Μίτροβιτς μετά την ήττα από την ΑΕΚ μίλησε για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που συνάντησε η ομάδα του στο “Νίκος Γκάλης“, ενώ ανέφερε πως για τη ρεβάνς οι δύο αντίπαλοι θα ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Μονακό:

“Δυστυχώς αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ πολύ νωρίς, γιατί και οι δύο ομάδες αξίζουν να προχωρήσουν πολύ παραπάνω στη διοργάνωση. Πολλή όμορφη ατμόσφαιρα για μπάσκετ, το απόλαυσα. Ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο, είμαστε στο -1 και περιμένω το ίδιο ματς στη ρεβάνς. Ο κόουτς Ζντοβτς με ξέρει και τον ξέρω. Η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα ενός πόντου, αλλά οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ίδια μοίρα στη ρεβάνς και περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Από τη πλευρά των παικτών μίλησε ο Αμάρα Σι, που πέρασε από την “Ένωση” τη σεζόν 2007/08:

“Ήταν ένα δύσκολο ματς, όπως περιμέναμε. Έπαιξα στην ΑΕΚ πριν περίπου δέκα χρόνια και ήξερα πόσο δύσκολο είναι να κερδίσεις εδώ. Κάναμε όμως καλή δουλειά, χάσαμε μόνο με έναν πόντο. Θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να ολοκληρώσουμε τη δουλειά στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να κάνουμε λιγότερα λάθη από ό,τι σήμερα. Χάσαμε κάποια ελεύθερα σουτ που θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και να πάρουμε τη νίκη. Θα πρέπει να διατηρήσουμε τη συγκέντρωσή μας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…