Κεντρική NBA Η αντίδραση του Κάζινς στο άκουσμα της ανταλλαγής του (vid)
NBA

Η αντίδραση του Κάζινς στο άκουσμα της ανταλλαγής του (vid)

demarcus cousins

demarcus-cousins

Η είδηση της ανταλλαγής του ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, εκεί όπου θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Άντονι Ντέιβις, προκάλεσε “σεισμό” στον “πλανήτη” του NBA, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του All-Star Game. Προφανώς, ο “Boogie” δεν ήταν ενήμερος για την κίνηση των Σακραμέντο Κινγκς (αν και οι φήμες είχαν “οργιάσει” από πριν), με αποτέλεσμα να ενημερωθεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του κατά τη διάρκεια συνέντευξης μετά το σημερινό παιχνίδι!

Με ένα βλέμμα απόλυτης έκπληξης, ο Κάζινς αναφώνησε: “Αλήθεια τώρα;“, δίχως να είναι ξεκάθαρο το αν χάρηκε ή αν στεναχωρήθηκε στο άκουσμα των μαντάτων! Ο ίδιος δήλωνε τον τελευταίο καιρό ότι δείχνει απόλυτη αφοσίωση στους Κινγκς, καθώς επιθυμούσε να αποσυρθεί κάποτε η φανέλα του από την ομάδα ενώ σκόπευε να υπογράψει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους “βασιλιάδες”, αξίας 209 εκατομμυρίων δολαρίων!

Στον αντίποδα, οι συνεχείς αποτυχίες του Σακραμέντο, με την απουσία από τα πλέι-οφς να είναι μόνιμη, οι κόντρες του Κάζινς με προπονητές και μέλη της διοίκησης αλλά και η συνεχής… γκρίνια του κατά τη διάρκεια των αγώνων υποδήλωναν άλλες προθέσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μέλλον θα δείξει

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…