Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη”

“Η άμυνα θα μας δώσει τη νίκη”

paok oldenburg koniaris

paok-oldenburg-koniaris

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στο “PAOK Sports Arena” την Παρτιζάν (08/02, 21:00), για τα πλέι οφ του Basketball Champions League, με τον Αντώνη Κόνιαρη να δηλώνει πως στην προπόνηση ο “δικέφαλος” βάζει πολλά τρίποντα, μετά το 0/20 με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην “μονομαχία” του με τον Ουίλ Χάτσερ.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άντωνης Κόνιαρης:
Για τις δικές του σκέψεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι όπως το αυριανό: “Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Πιο συγκεντρωμένοι από κάθε άλλο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί στην άμυνα, γιατί πιστεύω ότι αυτή θα μας δώσει τη νίκη στο τέλος, όπως έχει γίνει σε όλα τα παιχνίδια που έχουν πάει κοντά στο σκορ.”

Για την Παρτιζάν, τι πρέπει να προσέξει και που πρέπει να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ: “Είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στο τρανζίσιον, μια ομάδα πολύ δυνατή. Έχουν ψηλά κορμιά, θέλουν να πάνε κοντά στο καλάθι και πρέπει να το σταματήσουμε αυτό. Βασικά, πρέπει να τους κρατήσουμε μακριά από το καλάθι. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι και εμείς, αν κάνουμε αυτά που λέει ο προπονητής θα είμαστε πολύ καλά.”

Για την ιδιαιτερότητα των διπλών αγώνων και αν το σκέφτονται:
“Καθόλου. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη πρώτα και μόνο αυτό. Τίποτα άλλο!”

Για την αυτοπεποίθηση μετά από μια νίκη σε ένα ντέρμπι:
“Σίγουρα, νιώθουμε πιο αισιόδοξοι, αλλά η ίδια ομάδα είμαστε. Είτε χάναμε, είτε κερδίζαμε, δε θα άλλαζε κάτι. Πιστεύω ότι είναι καλό που κερδίζουμε πριν από αυτά τα δύσκολα παιχνίδια.”

Για τη “μονομαχία” του με τον Χάτσερ:
“Αν τον έχω; Θα δούμε μέσα στο παιχνίδι.”

Για την έξτρα προπόνηση στα τρίποντα:
“Τώρα, αν δείτε, βάζουμε πολλά!”

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα ως τώρα:
“Εγώ θα ήμουν ικανοποιημένος, αρκεί η ομάδα να πήγαινε καλά, όσο και να έπαιζα. Χαίρομαι που βοηθάω τόσο πολύ. Χαίρομαι πολύ.”

Για τη σχέση των οπαδών των δύο ομάδων:
“Το ότι ο κόσμος είναι δεμένος, δεν ξέρω πόση σχέση έχει. Εμείς δεν έχουμε καμία… σχέση με τους παίκτες της Παρτιζάν, οπότε το κλίμα είναι ίδιο. Ο κόσμος μπορεί να έρθει, να το ευχαριστηθεί, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θέλει να κερδίσουμε, δε θέλει να κερδίσει η Παρτιζάν, είμαι σίγουρος για αυτό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…