Κεντρική NBA Γουέιντ: “Επιτέλους, ο Λεμπρόν μίλησε”
NBA

Γουέιντ: “Επιτέλους, ο Λεμπρόν μίλησε”

lebron james dwyane wade

lebron-james-dwyane-wade

Τα “σκληρά” λόγια που έχουν ανταλλάξει ο Λεμπρόν Τζέιμς και ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ δεν έχουν αφήσει ασυγκίνητο τον “πλανήτη” του ΝΒΑ. Πολύς κόσμος έχει ταχθεί υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς. Σε δηλώσεις του, ο σταρ των Σικάγο Μπουλς και κολλητός του φίλος, Ντουέιν Γουέιντυποστήριξε τον “βασιλιά”, τονίζοντας πως κάποτε έπρεπε να μιλήσει.

Συγκεκριμένα, ο Γουέιντ ανέφερε: “Επιτέλους είπε κάτι. Πολλοί τύποι τον λοιδορούν, για οποιονδήποτε λόγο. Αυτός, απλά κρατούσε το στόμα του κλειστό και επικεντρωνόταν σε αυτό που έπρεπε να κάνει. Αλλά ήταν ώρα να μιλήσει. Πολύς κόσμος του επιτίθεται, ειδικά οι πρώην παίκτες”.

Στη συνέχεια, ο “flash” αναφέρθηκε και στη συμπεριφορά του Μπάρκλεϊ, τονίζοντας: “Καμιά φορά, όταν κάποιος έχει ένα μικρόφωνο μπροστά του, απλά μιλάει, ξεχνώντας τη δική του ιστορία. Όλοι κάνουμε αυτό το λάθος, αλλά ειδικά αυτός ο κύριος στην τηλεόραση (Μπάρκλεϊ). Παριστάνει ότι περπατάει στο νερό. Και μου άρεσε το γεγονός πως ο Λεμπρόν του μίλησε λίγο για τον εαυτό του. Οφείλει να είναι πιο ταπεινός.  Ο Λεμπρόν είναι αυτός που είναι. Όλοι έχουμε ελαττώματα. Αλλά όταν τα ελαττώματά σου είναι κάπως περισσότερα, οφείλεις να το βουλώσεις. Είμαι περήφανος που ο Λεμπρόν είπε κάτι και υπερασπίστηκε τον εαυτό του. Ανυπομονώ για τη συνέχεια“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…