Κεντρική Basket League Άρης “Μεγάλη ομάδα ο Άρης, είμαι πεινασμένος για μπάσκετ…”

“Μεγάλη ομάδα ο Άρης, είμαι πεινασμένος για μπάσκετ…”

gordon

gordon- afixiΣτη Θεσσαλονίκη είναι από το βράδυ της Τετάρτης ο Τζαμόν Γκόρντον. Ο Αμερικανός του Άρη μετά την άφιξή του στην πόλη, δήλωσε:

Για το τι θυμάται από την περίοδο που έπαιξε στην Ελλάδα: “Το πρώτο που θυμάμαι ήταν όταν έπαιζα στο Μαρούσι, όταν ένας Ελληνας παίκτης (Χατζηβρέττας) σούταρε για τρεις πόντους και ο Άρης μας κέρδισε στο Αλεξάνδρειο. Θυμάμαι η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική… Οι φίλαθλοι έδωσαν μεγάλη ώθηση στην ομάδα. Η εικόνα του Αλεξανδρείου μου έχει μείνει… Ξέρω ότι έρχομαι σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα με μεγάλη παράδοση στο ελληνικό και το ευρωπαικό μπάσκετ. Αναφορικά με τον εαυτό μου, έχω μείνει ένα διάστημα εκτός. Χαίρομαι που ήρθα στον Άρη ο οποίος με πίστεψε. Μου δίνει την ευκαιρία αν και έμεινα εκτός για αρκετό διάστημα, να μπορέσω να επανέλθω. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάρει η ομάδα τις νίκες που χρειάζεται στην συνέχεια των υποχρεώσεών της”.

Για το ότι θα μπει στα… βαθιά αγωνιζόμενος απέναντι στον ΠΑΟΚ: “Δεν έχω άλλη επιλογή από το να είμαι έτοιμος… Σίγουρα μια τέτοια απουσία (σ.σ. από την αγωνιστική δράση) σε επηρεάζει, ειδικά όταν πρόκειται να μπεις κατευθείαν στους αγώνες. Γνωρίζω πως αυτό το ματς δεν είναι και το πιο εύκολο για να κάνει κάποιος την πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα. Ξέρω πως είναι ένα μεγάλο ντέρμπι και ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα. Πιστεύω στον εαυτό μου, χαίρομαι που πιστεύει ο κόουτς σε μένα. Είμαι πολύ πεινασμένος για μπάσκετ για να παίξω καλά και να βοηθήσω την ομάδα και πάνω σε αυτό βασίζομαι για τον πρώτο αγώνα αλλά και για την συνέχεια. Δεν είμαι ο Σούπερμαν αλλά θα δώσω την καρδιά μου”.

Συνολικά 12 ματς του NBA τα ξημερώματα της Πέμπτης (στο πρόγραμμα και η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς που θα παίξουν κόντρα στους Τζαζ). Ολα τα παιχνίδια με Live Streaming και τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr!

Για τις πληροφορίες που έχει για τον Άρη: “Εχω μιλήσει με τους νέους μου συμπαίκτες. Είμαστε από την ίδια πόλη με τον Τζάκσον και τον Κάμινγκς. Εχω υπάρξει συμπαίκτης με τον Ντραγκίσεβιτς στην Εφές για δύο μήνες και έχω παίξει με τον Τζένκινς στην Γερμανία. Μου είπαν τι κενά έχει η ομάδα. Ξέρω πως είναι καλή η ομάδα που έχει κάποια κενά στα παιχνίδια της. Αυτά τα κενά θα προσπαθήσω εγώ να καλύψω. Σίγουρα τώρα είμαι μεγαλύτερος, σε μια ώριμη ηλικία… Δεν έρχομαι για να πετύχω 30 πόντους σε κάθε ματς αλλά για να βοηθήσω την ομάδα να γίνει καλύτερη και να καλύψω τα όποια κενά υπάρχουν αγωνιστικά. Θα κάνω ό,τι μπορέσω για να δώσω το κάτι παραπάνω στον Άρη για να πετύχει τους στόχους του”.

Για το τι του είπε ο Πρίφτης: “Μου ζήτησε να προσφέρω ηγεσία στην ομάδα. Παίζω δυνατά και σκληρά και πιστεύω πως αυτό στην Ελλάδα είναι κάτι που εκτιμά ο φίλαθλος, ανεξάρτητα αν σκοράρεις πολλούς πόντους ή όχι. Αρέσει στον Ελληνα ο παίκτης που παίζει σκληρά και δυνατά. Αυτό πάνω από όλα θέλω να φέρω στην ομάδα. Πιστεύω οι συμπαίκτες μου να με βοηθήσουν. Θα χρειαστώ μια εβδομάδα τουλάχιστον για να μπω σε ένα αγωνιστικό ρυθμό μετά την απουσία μου. Πιστεύω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στους στόχους μας. Εχουμε έναν μεγάλο αγώνα στον τελικό Κυπέλλου. Είμαστε σε μια καλή θέση στο ελληνικό πρωτάθλημα και θέλουμε να διατηρηθούμε σε αυτό το επίπεδο. Η συνέχεια περιλαμβάνει κρίσιμους αγώνες. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες”.

Για τον τελικό Κυπέλλου: “Σίγουρα θα αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ευρωπαικές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναικός. Είναι αγώνας μεγάλης σημασίας. Γνωρίζω πόσο σημαντικό είναι για τους Ελληνες το Κύπελλο Ελλάδας ως τρόπαιο. Είναι σημαντική υπόθεση για την πόλη αυτό το ματς. Είναι πάρα πολύ σημαντικό και για μένα και θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι μπορώ για να δώσουμε αυτή την χαρά στους φιλάθλους μας κατακτώντας το Κύπελλο”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μουρθία – Μάλαγα 74-80

Στο Final Four του BCL πέρασε η Μάλαγα. Η Ουνικάχα Μάλαγα  πήρε την νίκη στο πρώτο Ισπανικ…