Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Γιατί δεν ήμουν υποψήφιος

Γιατί δεν ήμουν υποψήφιος

kaffes ilias2

kaffes-ilias2

Πίστευε κανείς ότι ο Ηλίας Καφφές θα έφευγε στα… μουγκά; Ο τελευταίος (πριν τη διοίκηση Πρωτοδικείο) πραγματικός πρόεδρος της ΟΔΚΕ, με… μανιφέστο που έστειλε στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας των Διαιτητών, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν ήταν υποψήφιος στις σημερινές εκλογές.

Ένα κείμενο καταγγελία κι όχι παραίτηση, που δείχνει πως κάποιοι δεν έχουν υποστείλει τη σημαία και παράλληλα αναδεικνύει μια σειρά από κακώς κείμενα στον χώρο.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Ηλία Καφφέ:
Μετά από όσα συνέβησαν τα τελευταία δυο χρόνια, και παρά την επιθυμία πολλών συνδέσμων, δεν κατέθεσα υποψηφιότητα για τις εκλογές της Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, στην οποία εκλέχθηκα 5 φορές (τις περισσότερες πρώτος σε ψήφους) και υπηρέτησα για 18 χρόνια (μακροβιότερο μέλος της ΟΔΚΕ), από τα οποία τα 11 ως Πρόεδρος του Δ.Σ.

Αύριο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα -δυστυχώς- γίνονται στην Ελληνική Καλαθοσφαίριση αλλά και στην Ελληνική Δικαιοσύνη , θα παραιτηθώ επιπλέον και από κάθε αθλητική μου ενασχόληση (όπου προεδρεύω) και συγκεκριμένα από:

  • Πρόεδρος του συλλόγου Βετεράνων Αθλητών στίβου νομού Λάρισας.
  • Πρόεδρος του αθλητικού συλλόγου στίβου Α.Σ. ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας.
  • Πρόεδρος του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ νομού Λάρισας.

Έξι είναι οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση

1. Οφειλές της ΕΟΚ στους Διαιτητές Καλαθοσφαίρισης, ύψους 3.000.000 ευρώ.
Η ΕΟΚ χρωστάει περίπου 3.000.000 ευρώ στους διαιτητές, λέγοντας ότι μειώθηκε η κρατική επιχορήγηση, αλλά χρήματα βεβαίως υπάρχουν για δημόσιες σχέσεις και για τα ταξίδια του Γενικού Γραμματέα κ. Τσαγκρώνη (για λογαριασμό της ΕΟΚ) στη Νέα Υόρκη, συνοδευόμενος από τη γυναίκα του και τον γιο του (με χρήματα -βεβαίως- της ΕΟΚ).

Οι αξιολογημένοι διαιτητές μας έχουν να πληρωθούν εδώ και χρόνια, γι’ αγώνες που διαιτήτευσαν στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα (αμοιβές διαιτησίας, ημεραργίες, αλλά και έξοδα μετακίνησης).

Σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης, που μαστίζει τη χώρα, οι διαιτητές μας έφθασαν σε οριακές καταστάσεις κι αρκετοί απ’ αυτούς σταμάτησαν την ενασχόληση με το λειτούργημά τους (κυρίως νεαροί, έντιμοι κι ελπιδοφόροι διαιτητές, που αγαπούσαν το άθλημα και ήθελαν να προσφέρουν σ’ αυτό).

Δεν είναι δυνατόν οι Διαιτητές της ΟΔΚΕ να καθίστανται με αυτόν τον τρόπο χρηματοδότες των πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και η νόμιμη Διοίκηση της ΟΔΚΕ αντικείμενο εμπαιγμού και υπονόμευσης από την ίδια την ΕΟΚ.

  • Έχουν ενημερωθεί εγγράφως και η Δικαιοσύνη και η Αθλητική ηγεσία.

2. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μου ως προέδρου της ΟΔΚΕ στον Αθλητικό Εισαγγελέα, για επηρεασμό διαιτητών από μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Με την ιδιότητα του προέδρου της ΟΔΚΕ κατήγγειλα, εδώ κι ένα έτος, στον Αθλητικό Εισαγγελέα κ. Σιμιτζόγλου, αλλά και στην ΕΟΚ, ότι σε αγώνα καλαθοσφαίρισης, μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ έστειλαν SMS στους διαιτητές του αγώνα, ακόμα και στο ημίχρονο, γράφοντας ότι “αν δεν κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα να μην γυρίσετε στην Αθήνα“.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε περιληφθεί στο στοίχημα και -κατά την άποψή μου- εμπίπτουν οι ενέργειες αυτές σε κακουργηματικής φύσεως αδικήματα. Όταν άρχισαν να ψελλίζουν κάποιοι, ανώνυμα βεβαίως όπως πάντα, εγώ ζήτησα να ανοιχτούν οι τηλεφωνικές μου συνομιλίες για τα τελευταία 15 χρόνια, αλλά και των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ για δέκα πέντε μέρες.

  • Έχουν ενημερωθεί εγγράφως και η Δικαιοσύνη, η Αθλητική ηγεσία και η ΕΟΚ.

3. Ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής απ’ το πρωτοδικείο Αθηνών.
Το πρωτοδικείο Αθηνών όρισε προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή στην ΟΔΚΕ, για να κάνει τις εκλογές, τελικά στις 05-02-2017, ενώ η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΟΔΚΕ τις είχε προκηρύξει, για τις 19-12-2016.

Δυστυχώς, έκανε δεκτή την απόφαση μιας άκυρης Γ.Σ., που δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι:

  • πέντε (5) εκ των συνδέσμων μελών της ΟΔΚΕ, ήτοι οι Σύνδεσμοι Κεντροδυτικής Θεσσαλίας, Τρικάλων, Θράκης, Ν. Σερρών και Άρτας ουδέποτε κλήθηκαν να παραστούν στην εν τέλει παρατύπως συγκληθείσα Γ.Σ. και
  • δεν προήδρευε ο Πρόεδρος της ΟΔΚΕ.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 96 ΑΚ “Η συνέλευση συγκαλείται, αν το ζητήσει ο αριθμός μελών που προβλέπει το καταστατικό και αν η διοίκηση δεν εισακούσει την αίτηση, ο Πρόεδρος Πρωτοδικών μπορεί να εξουσιοδοτήσει τους αιτούντες να συγκαλέσουν τη συνέλευση και να ρυθμίσει τα σχετικά με την προεδρία της”.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε και παρόλα αυτά, προς μεγάλη έκπληξη όλων μας, ορίστηκε προσωρινή διοικούσα να κάνει τις σημερινές εκλογές της ΟΔΚΕ , όπως ζήτησαν οι εκβιαζόμενοι απ την ΕΟΚ σύνδεσμοι.

4. Πρωτοφανής απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. για οκταετή τιμωρία Βετεράνου Παγκόσμιου πρωταθλητή του επί κοντώ Συμεών Συμεωνίδη.
Η Ε.ΦΙ.Π. την 21-09-2016 τιμώρησε με αφαίρεση της φίλαθλης ιδιότητας για 8 χρόνια τον 83χρονο βετεράνο Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Συμεών Συμεωνίδη, επειδή χρησιμοποίησε δυο διαφορετικές ηλικίες γέννησης (1933 και 1935) σε Πανευρωπαϊκούς και Παγκόσμιους αγώνες.

Η Ε.ΦΙ.Π. δεν έλαβε υπόψη την απόφαση του Ειρηνοδικείου Αθηνών, τη Ληξιαρχική πράξη γεννήσεως, την απόφαση του Δήμου Αθηναίων, τη νέα του αστυνομική ταυτότητα, το νέο του διαβατήριο, την απόφαση της αποκεντρωμένης διοίκησης της περιφέρειας, ούτε της Στρατολογίας, ούτε βεβαίως την απόφαση της Ε.ΦΙ.Π. 2003 για το ίδιο θέμα.

5. Αθωωτική απόφαση (κατά πλειοψηφία) του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ για τον “δημοσιογράφο” Άγγελο Αρτελάρη.
Το πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έκρινε πειθαρχικά (κατά πλειοψηφία) μη ελεγκτέο τον “δημοσιογράφοΆγγελο Αρτελάρη, ενώ συντηρεί ένα λαθρόβιο και ανυπόγραφο χαμηλότατου επιπέδου blog (Γκρίζοι Λύκοι), επηρεάζοντας αρνητικά τους διαιτητές της Καλαθοσφαίρισης, πλήττοντας καθημερινά το κύρος, την προσωπικότητα και το έργο μου, με χαρακτηρισμούς προσβλητικούς, μειωτικούς και καθόλα δυσφημιστικούς.

Δυστυχώς, το Πειθαρχικό Συμβούλιο έκρινε αθώο (κατά πλειοψηφία) τον “δημοσιογράφο“, επειδή ο ίδιος αρνήθηκε ότι είναι ο διαχειριστής του blog, αλλά όπως κατέθεσε ο μάρτυρας του εγκαλούμενου κ. Χαράλαμπος Καραμανλής είναι δικό του.

Αν ερωτηθούν όμως οι 300 διαιτητές εθνικών κατηγοριών ούτε ένας δεν μίλησε ποτέ με τον κ. Καραμανλή, αλλά μόνο με τον κατηγορούμενο “δημοσιογράφο“.

6. ΩΜΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ της ΕΟΚ (δια του Γ.Γ. κ. Τσαγκρώνη) στα εσωτερικά της ΟΔΚΕ, μιας ανεξάρτητης Ομοσπονδίας Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης.
Στην εκδίκαση της αιτήσεως προσωρινής διαταγής (την 19-09-2016) υπεβλήθηκε από τον εκπρόσωπο της ΟΔΚΕ η σχετική ένσταση έλλειψης πληρεξουσιότητας στο πρόσωπο του συνηγόρου, για λογαριασμό των συνδέσμων διαιτητών. Τα όσα διαδραματίσθηκαν στην Πάτρα το βράδυ εκείνο, στο Σεμινάριο της ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν έχουν προηγούμενο.

Συνεχείς πιέσεις στους προέδρους των συνδέσμων, να νομιμοποιήσουν την τελευταία στιγμή τη διαδικασία εκδίκασης ασφαλιστικών μέτρων, που εν αγνοία τους είχε καταθέσει και εκδικάσει δικηγόρος Αθηνών, ο οποίος φυσικά κινήθηκε μέσα από εντολή που έλαβε από τον Γ. Γραμματέα της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνη. Αυτή ήταν η πλήρης απόδειξη των όσων από τη θεσμική θέση του Προέδρου της ΟΔΚΕ έχω καταγγείλει εδώ και καιρό.

Σε αυτήν την άθλια εξέλιξη οδηγήθηκαν οι σύνδεσμοι και μέσα από αυτούς οι διαιτητές της καλαθοσφαίρισης, με εντολές “άνωθεν” και υπό την ασφυκτική πίεση των θεσμικών αρμοδίων ότι “όποιος δεν υπακούει, τόσο ο ίδιος, αλλά και οι διαιτητές του συνδέσμου του, δεν θα ορίζονται“.

Πρόεδροι συνδέσμων αντέδρασαν με εκφράσεις αγανάκτησης του τύπου “μας έχουν καταντήσει κουκιά και πιόνια“, “τι δίκη είναι αυτή;“, “γιατί δεν μας ενημέρωσε κανείς;“, “ποιος δικηγόρος είναι αυτός ο Βερβεσός; Άλλαξαν τον Διαθεσόπουλο;“.

Τότε παρενέβη ο Γ.Γ. της ΕΟΚ, Π. Τσαγκρώνης, ο οποίος άρχισε να φωνάζει στον δικηγόρο διαιτητή της Α1 εθνικής κατηγορίας κ. Θ. Παπαδόπουλο ότι ξεσηκώνει τους προέδρους και τους ανησυχεί χωρίς λόγο. Ο κ. Θ. Παπαδόπουλος του είπε “εγώ άλλο πιόνι δεν γίνομαι, έχετε είκοσι Συνδέσμους, δεν υπογράφω εγώ οπότε έχετε άλλους δεκαεννέα, είναι υπεραρκετοί να κάνετε την δουλειά σας“.

Ο Π. Τσαγκρώνης τού απάντησε “αν δεν υπογράψεις κι εσύ, τότε κάηκε ο Βερβεσός“. Και για εφησυχασμό, απευθυνόμενος σε όλους τους προέδρους διαιτητών είπε “μην φοβάστε, υπογράψτε εσείς και ο δικαστής θα μας τη δώσει την απόφαση“.

Υπέγραψαν εκ των υστέρων οι 20 απ’ τους 26 συνδέσμους (για 2 συνδέσμους αποδεδειγμένα ο δικηγόρος τους χρησιμοποίησε πλαστά ΑΦΜ, γεγονός που το επισημάναμε στον δικαστή) και η απόφαση του δικαστή δυστυχώς (ενώ ενημερώθηκε για όλα αυτά) ήταν να οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΟΔΚΕ με σκοπό:

  • να στείλουν τους πίνακες στην ΕΟΚ (που σημειωτέον είχε στείλει η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΟΔΚΕ εμπρόθεσμα, στις 30/08/2016, σύμφωνα με τον ισχύοντα αθλητικό νόμο) και
  • να κάνουν το Ετήσιο Επιμορφωτικό Σεμινάριο της ΟΔΚΕ (που σημειωτέον το προκήρυξε η νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση της ΟΔΚΕ για τις 30/09/2016).

Προσπάθησε ο κ. Τσαγκρώνης με νύχια και με δόντια να μην γίνει η σχολή καθηγητών διαιτησίας της Λάρισας –ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ της ΟΔΚΕ, βάσει του ισχύοντος Αθλητικού νόμου- και είδαμε πως ανταμείφτηκαν όλοι αυτοί που αγνόησαν τις εντολές της ΕΟΚ.

Είδαμε πρωτοφανείς εκβιασμούς στον χώρο μας! H ιστορία στην καλαθοσφαίριση κατέγραψε με μελανά γράμματα όλες τις αθλιότητες που προηγήθηκαν, της πιο πετυχημένης σχολής που έγινε ποτέ στην ιστορία της ΟΔΚΕ, προκειμένου να μην γίνει.

Το 2015 με εντολές του κ. Τσαγκρώνη ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ το σεμινάριο της ΟΔΚΕ κι έφερε τόση αναστάτωση στην οικογένεια της διαιτησίας. Όλοι ενθυμούνται βεβαίως το “με εντολή Βασιλακόπουλου, δεν θα πάει κανείς στα επιμορφωτικά σεμινάρια της ΟΔΚΕ, ενημερώστε τα μέλη σας“;

Ο συντοπίτης του κ. Τσαγγρώνη, πρώην διαιτητής κ. Κωνσταντίνος Μπούσιας, πρόεδρος του συνδέσμου Αχαΐας & Ηλείας, επικοινωνούσε επανειλημμένα με Προέδρους Συνδέσμων της χώρας και τους διαμήνυε πως ο ίδιος και η ΚΕΔ/ΕΟΚ εκτελούν εντολές του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλου, μεταφέροντας (;) τη θέση του “… καθαρίστε τον Καφφέ με πρόταση μομφής, γιατί διαφορετικά θα σας καθαρίσω εγώ“.

Η πλειοψηφία των διαιτητών, υπό το κράτος εκβιασμού -όπως μας είπαν οι ίδιοι- καταψήφισε τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό της ΟΔΚΕ, χωρίς να μπορέσει κανείς να δικαιολογήσει τη στάση του.

Τους επισημάναμε ότι δεν βρέθηκε ταμειακό έλλειμμα, ούτε έγιναν εικονικές συναλλαγές, ή κάποιο λογιστικό σφάλμα, γεγονός που συμμερίστηκαν ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων και γι’ αυτόν τον λόγο αποσπάσαμε τα θερμά τους συγχαρητήρια, για τη χρηστή διοίκηση της Ομοσπονδίας, γεγονός για το οποίο είμαστε περήφανοι.

Ωστόσο, στην εύλογη απορία γιατί δεν ψηφίστηκαν οι οικονομικοί απολογισμοί, μας είπαν “εντολή άνωθεν“. Αυτά τα γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Τσαγκρώνης συντονίζοντας όλες τις ενέργειες.

Ο κ. Τσαγκρώνης, παίζοντας παιγνίδια στις πλάτες νέων ανθρώπων, διοργανώνει σχολές διαιτησίας, δικαίωμα που μόνο η ΟΔΚΕ έχει. Στέλνει τους υπηρετούντες την ΚΕΔ, ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΥΣ και κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ σχολές διαιτησίας κι εξετάσεις και ΝΟΜΙΖΟΥΝ οι υποψήφιοι Νέοι διαιτητές ότι είναι επιτυχόντες, ενώ δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ διαιτητές.

Όταν διέρρευσε πως κάποιοι διαιτητές ότι ζητούν έκτακτη Γενική Συνέλευση, με πρόσχημα την οικονομική διαχείριση της ΟΔΚΕ, εκτελώντας -βεβαίως- εντολές του κ. Τσαγκρώνη , επειδή στα οικονομικά θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή αιχμή, κάλεσα δημόσια το ΣΔΟΕ, για εξονυχιστικό έλεγχο στα οικονομικά της ΟΔΚΕ τα τελευταία 11 χρόνια που είμαι πρόεδρος μέχρι σήμερα, αλλά και της ΕΟΚ μόνο για ένα οποιοδήποτε έτος.

Σήμερα η “προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΟΔΚΕ“, εκτελώντας εντολές του κ. Τσαγκρώνη, δηλώνει θρασύτατα ότι θα προσλάβει ορκωτό λογιστή, ώστε να κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά της ΟΔΚΕ, τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας, ώστε να διαπιστωθούν συγκεκριμένα στοιχεία για να αποδειχθεί ο λόγος που οι 20 σύνδεσμοι καταψήφισαν τον οικονομικό απολογισμό της ΟΔΚΕ.

Δυστυχώς, γι αυτούς δεν μπόρεσαν να βρουν τίποτα το επιλήψιμο. Εγώ απ την πλευρά μου ζήτησα να ελεγχθεί με κάθε λεπτομέρεια το πόθεν έσχες και το περουσιολόγιο το δικό μου, των μελών της εκτελεστικής γραμματείας της ΕΟΚ και των μελών της ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Οι κινήσεις του κ. Τσαγκρώνη, πάντοτε στους διαδρόμους του παρασκηνίου, γίνονται παρέα με τον ανώνυμο “δημοσιογράφο“, που το σκοτάδι της ανωνυμίας τους είναι πιο βολικό, πιο οικείο και ποιο “ασφαλές” για και τους δυο τους. Είναι θέμα παιδείας, κουλτούρας, αισθητικής κι επιπέδου.

Την ιστορία της “εγκληματικής οργάνωσης” δυστυχώς για τον κ. Τσαγκρώνη, εγώ είμαι αποφασισμένος και θα την πάω μέχρι ΤΕΛΟΥΣ. Κι αυτό δεν είναι… “απειλή“, όπως συνηθίζει ο κ. Τσαγκρώνης, αλλά υπόσχεση και δέσμευση στους διαιτητές και τον κόσμο του μπάσκετ.

Επειδή το θράσος του κ. Τσαγκρώνη έχει ξεπεράσει κάθε όριο, με αυτά που λέει και κάνει, αλλά και οι ενέργειες του Πατρινού κ. Μπούσια, ο οποίος -εκτελώντας εντολές βεβαίως- δήλωσε ότι εγώ δεν έχω το “ηθικό άλλοθι” να μιλώ και να κατηγορώ την ΚΕΔ/ΕΟΚ, ζήτησα αμέσως από τον Αθλητικό Εισαγγελέα να ανοίξουν τις τηλεφωνικές μου συνομιλίες για 15 χρόνια, ενώ του κ. Τσαγκρώνη και των μελών της ΚΕΔ για 15 μέρες.

Για να δούμε τι θα βγει τελικά. Να δούμε τους καθαρούς και τους έντιμους του χώρου μας και ποιοι είναι αυτοί που παρεμβαίνουν στις διαιτησίες των αγώνων.

Ο κ. Τσαγκρώνης φαίνεται δεν γνωρίζει ότι η εντιμότητα, η νομιμότητα και η δικαιοσύνη, είναι οι καλύτεροι οδηγοί στην αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, που άπτονται του δημοφιλέστερου αθλήματος της χώρας. Εγώ όμως σε συνεργασία με το συντριπτικά μεγάλο υγιές κομμάτι του χώρου, αλλά και με τη στήριξη της Πολιτείας, που είναι αποφασισμένη να επιβάλλει τη νομιμότητα, θα προασπίσω τις παραπάνω αρχές παρά τα κελεύσματα για το αντίθετο.

Θα το ξαναπώ μήπως και το συνειδητοποιήσουν κάποιοι, ότι με εκείνους που προσπαθούν να μετατρέψουν τη διαιτησία σε παρέες των “ημετέρων” και των “κολλητών” θα είμαι πάντοτε ιδιαίτερα σκληρός και ανυποχώρητος. Οι διαιτητές δεν μπορούν να χωριστούν από κανέναν σε “δικά μας παιδιά” και “αποπαίδια“. Για μένα και τους συνεργάτες μου, διαιτητής σημαίνει φίλος, συνάδελφος και συναθλητής κι όχι “εργαλείο“, όπως για κάποιους άλλους.

Κλείνοντας θέλω να υπενθυμίσω για ακόμα μια φορά, κάτι που τον κ. Τσαγκρώνη ενοχλεί ιδιαίτερα: δεν είμαστε όλοι ΙΔΙΟΙ στη διαιτησία. Δυστυχώς για κάποιους, που ζουν από τον αθλητισμό, εμείς ζούμε και αναπνέουμε για τον αθλητισμό.

Έχουν ενημερωθεί για όλες τις παρεμβάσεις του κ. Τσαγκρώνη στην ΟΔΚΕ, εγγράφως το Πταισματοδικείο Αθηνών, ο Αθλητικός Εισαγγελέας, ο Άρειος Πάγος και η Αθλητική ηγεσία.

Πιστεύω ότι όσα τεκμηριωμένα παραπάνω ανέφερα να αποτελέσουν υλικό για τη Δικαιοσύνη και να αποδοθούν επιτέλους οι ευθύνες για τις παράνομες πράξεις κάποιων και να ανοίξει μια νέα σελίδα για τον Ελληνικό Αθλητισμό.

 

Με εκτίμηση
Ηλίας Καφφές
Πολιτικός Μηχανικός

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Α’ ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών: Οι πρώτες σκόρερ

Οι πρώτες σκόρερ της Α’ ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών «Διπλή» παρουσία υπάρχει στην κορυφή του πίν…