Κεντρική Διεθνή “Φοβερό για εμάς το γεμάτο γήπεδο”

“Φοβερό για εμάς το γεμάτο γήπεδο”

zeliko obradovic

zeliko-obradovic

Στην βοήθεια που έδωσε ο κόσμος της Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ύστερα από τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως στην τελευταία περίοδο, η ομάδα του άλλαξε τρόπο παιχνιδιού, ενώ έβγαλε και ενέργεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Το γεγονός πως το γήπεδο ήταν γεμάτο και είχε γίνει sold out, ήταν κάτι φοβερό για εμάς. Το είπα και στους παίκτες μου. Οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αυτό τους είπα και ζήτησα να δώσουν το 100% για όλους”, είπε αρχικά ο “Ζοτς”

Στη συνέχεια προσέθεσε:”Στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν γρήγορος ο ρυθμός και πήγε ψηλά το σκορ. Στη δεύτερη περίοδο, παίξαμε πολύ καλή άμυνα και λόγω αυτής, καταφέραμε και πήραμε τη διαφορά. Στο τρίτο δεκάλεπτο, και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, δεν παίξαμε σωστά. Δεν είχαμε συγκέντρωση, σκόραραν πολλούς και εύκολους πόντους και φαινόταν σαν να μην θέλουμε να παίξουμε άμυνα. Έτσι, σκόραραν εύκολα, βρήκαν ψυχολογία και σκόραραν και πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων τους. Στην τελευταία περίοδο παίξαμε με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο, με άλλο σκεπτικό, με άλλη ενέργεια και έτσι γυρίσαμε το παιχνίδι“.

Ακόμα ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, δήλωσε:
“Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου απόδοση. Γενικά κάναμε καλό παιχνίδι ως ομάδα. Κάναμε καλή τέταρτη περίοδο, ενώ ήμασταν καλοί και στην αρχή της δεύτερης περιόδου. Κρατάμε τη νίκη, για την οποία οι βάσεις μπήκαν από την άμυνα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας υποστήριξε και ήταν εδώ μετά την ήττα από την Εφές στο κύπελλο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…