Κεντρική NBA Φήμες για ανταλλαγή Ρόουζ στη Μινεσότα
NBA

Φήμες για ανταλλαγή Ρόουζ στη Μινεσότα

derrick rose knicks

derrick-rose-knicks

Η παρουσία του Ντέρικ Ρόουζ στους φετινούς Νιου Γιορκ Νικς μπορεί να χαρακτηριστεί ως θετική (17,7 πόντοι ανά αγώνα, 46% στα σουτ εντός πεδιάς) αλλά η πλήρης αποτυχία της ομάδας να σταθεί ανταγωνιστική (12η στην Ανατολή) σε συνδυασμό με τη λήξη του συμβολαίου του το καλοκαίρι αναμένεται να οδηγήσουν τον “D-Rose” μακριά από το “Μεγάλο Μήλο” μέσα στην εβδομάδα, όπου λήγει η προθεσμία των ανταλλαγών. Σύμφωνα μάλιστα με αμερικανικά δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες των Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχουν συζητήσει με τους αντίστοιχους των Νικς για κάποια ενδεχόμενη ανταλλαγή, με τον Ρίκι Ρούμπιο να συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα!

Οι “μνηστήρες”, με τους οποίους διαπραγματεύονται οι Νικς είναι αρκετοί, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Ίαν Μπέγκλι αλλά η δεδομένη επιθυμία της Μινεσότα να ανταλλάξει τον Ρούμπιο μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός παράγοντας. Το γεγονός ακόμη ότι ο ρούκι, Κρις Νταν δεν φαίνεται έτοιμος να αντεπεξέλθει στον ρόλο του βασικού πόιντ-γκαρντ, έχει ωθήσει τους “λύκους” στο να βρεθεί άμεσα λύση στη θέση “1”.

Σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις οδηγήσουν σε deal, ο Ρόουζ θα συνεργαστεί ξανά με τον κόουτς Τομ Θίμποντο, με τον οποίο βρίσκονταν μαζί για 5 σεζόν στο Σικάγο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…