Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ετοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει κόντρα στον Άρη…”

“Ετοιμοι να κάνουμε αυτό που πρέπει κόντρα στον Άρη…”

clandon paok

clandon paokΓια το εντός έδρας ντέρμπι με τον Άρη μίλησε ο Κιθ Κλάντον. Συγκεκριμένα ο Αμερικανός σέντερ του ΠΑΟΚ είπε:

Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για την ομάδα, για όλους αυτούς που θα είναι στην κερκίδα και ότι είναι ένα παιχνίδι που έχει τεράστια σημασία για την πόλη ολόκληρη και για αυτό θέλουμε να βγούμε στο γήπεδο και να παίξουμε το παιχνίδι που μπορούμε και να είμαστε αυτοί που πρέπει. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και παρά το ότι χαρίσαμε το παιχνίδι στον Κολοσσό, είμαστε σε πολύ καλό σημείο για να κερδίσουμε.

Όλα τα ματς της Euroleague αλλά και αυτά του ΝΒΑ, η 2winbet.gr τα προσφέρει στους πελάτες της στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς μαζί με Live Streaming!

Οι συμπαίκτες μου και εγώ είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι… Το συζητήσαμε, νιώθουμε πραγματικά πως πετάξαμε το ματς με τον Κολοσσό στα σκουπίδια, υπάρχει μεγάλο κίνητρο για τον αγώνα με τον Άρη και θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει σε αυτό τον αγώνα”.

Οσο για το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Champions League; “Έχουμε κάνει μία μικρή συζήτηση για την Παρτιζάν, ίσως ο Νέναντ (Μιλιένοβιτς) για ευνόητους λόγους να είναι από τώρα έτοιμος και για αυτό το ματς, αλλά κανένας μας δεν θέλει να δώσει παραπάνω σημασία από αυτήν που πρέπει αυτή την στιγμή στο παιχνίδι αυτό. Μπροστά μας είναι μόνο το παιχνίδι με τον Άρη, μόνο εκεί έχουμε το μυαλό μας, θέλουμε πολύ να κερδίσουμε, κι όταν θα τελειώσουμε με αυτό το παιχνίδι θα ασχοληθούμε και με τον αγώνα με την Παρτιζάν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …