Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ενάντια στον Απόλλωνα”

“Έτοιμοι και συγκεντρωμένοι ενάντια στον Απόλλωνα”

vaggelis aggelou pagkos promitheas patras

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patras

O Προμηθέας Πατρών αγωνίζεται εντός έδρας με τον Απόλλωνα Πατρών (15/02, 17:00), για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να δηλώνει πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα, ενώ ακόμα δήλωσε πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη στον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:
“Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Δεν συμμερίζομαι τις σκέψεις που κάνουν κάποιοι περί πατρινού ντέρμπι, κλπ. Κάθε ομάδα είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της. Εμείς έχουμε ακόμη εννιά 40λεπτα μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας της Α1. Έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε κοντή μνήμη και στο καλό και στο ατυχές αποτέλεσμα. Για εμάς, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης, υπάρχει και η ιδιαιτερότητα ότι προερχόμαστε από ένα ταξίδι στην Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον, χάρη στις προσπάθειες της διοίκησης του Προμηθέα το οργανώσαμε έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και πνευματικά για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Η αντίπαλη ομάδα άλλαξε χημεία το τελευταίο διάστημα, έχοντας, πλέον, πιο επιθετικούς προσανατολισμούς. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μπούμε σε μια λογική ελέγχου των κατοχών και να έχουμε ενέργεια και στα 40΄ της αναμέτρησης. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ευπρεπείς και μαχητικοί και τώρα και σε κάθε παιχνίδι. Σεβόμαστε τον Απόλλωνα. Ελπίζω ο κόσμος της Πάτρας να απολαύσει ένα δυνατό παιχνίδι. Εμείς έχουμε αποδείξει ότι σε θέματα φιλοξενίας και οργάνωσης παιχνιδιών αγγίζουμε το ιδανικό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…