Κεντρική Διεθνή Έντονο παρασκήνιο με Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα

Έντονο παρασκήνιο με Μπαρτζώκα στην Μπαρτσελόνα

bartzokas

bartzokas

Οι απανωτές ήττες, η μέτρια εικόνα της ομάδας αλλά και οι συνεχείς τραυματισμοί έχουν “βυθίσει” την Μπαρτσελόνα στη 12η θέση της κατάταξης στη φετινή Ευρωλίγκα, με ρεκόρ 8-13 και οι αρχικές προσδοκίες για πρόκριση στο φάιναλ-φορ φαντάζουν πλέον ως κακόγουστο αστείο. Τα “σύννεφα” φαίνονται να μαζεύονται πυκνά πάνω από τον κόουτς των “μπλαουγκράνα“, Γιώργο Μπαρτζώκα και μια αλληλουχία γεγονότων τις τελευταίες ώρες έρχεται για να “βαρύνει” το κλίμα ακόμη περισσότερο.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης της Λοκομοτίβ Κουμπάν, Ματ Τζάνινγκ, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Μπαρτζώκα την περσινή σεζόν, ανέβασε ένα αινιγματικό tweet, αναφέροντας: “Όταν προσπαθείς συνεχώς να κατηγορείς άλλους, δεν έχεις χαρακτήρα. Κοίτα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και μία φορά!“. Το θέμα είναι ότι έγινε αναπαραγωγή του συγκεκριμένου tweet (retweet δηλαδή) από 3 παίκτες της Μπαρτσελόνα: τον Βίκτορ Κλαβέρ, τον Τάιρις Ράις και τον Άλεξ Ρένφροε και ίσως να υπάρχει σοβαρός λόγος για αυτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της El Mundo Deportivo, o Έλληνας προπονητής επέβαλλε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε κάθε έναν από τους παίκτες, λόγω της κακής εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα! Το ρεπορτάζ υπογράφει ο Ιγνάθιο Ουγέτ, ένας εκ των κορυφαίων insiders της Μπαρτσελόνα και πολέμιος του Μπαρτζώκα, εναντίον του οποίου έχει καταφερθεί πολλές φορές. Σε περίπτωση που ισχύει το ρεπορτάζ, τα retweets των παικτών της Μπάρτσα έχουν απόλυτη λογική.

Πάντως, ο Τζάνινγκ έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του, αναφέροντας πως η ανάρτησή του δεν είχε ουδεμία σχέση με την Μπαρτσελόνα. Το σίγουρο είναι πως το “σήριαλ” του Μπαρτζώκα με την ομάδα του θα συνεχιστεί. Και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα έχει καλό τέλος…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…