Κεντρική Basket League Άρης Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού από τον Άρη

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του τελικού από τον Άρη

Aris Kosmos

Aris-Kosmos

Η ΚΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Προτεραιότητα θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, ενώ η τιμή τους ξεκινά από τα 30 ευρώ.

Αναλυτικά:

“Η KAE Άρης ενημερώνει πως για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017 κόντρα στον Παναθηναϊκό (18/02, 17:00) προτεραιότητα απόκτησης εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι διαρκείας PLATINUM και GOLD, οι οποίοι καλούνται να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη εισιτηρίων κα. Ιωάννα Μαυρομμάτη καθημερινά από τις 9:00 ως τις 17:00 στο τηλέφωνο 2310-265600.

Η διαδικασία αγοράς μεμονωμένων εισιτηρίων (η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 30 ευρώ) έχει ως εξής: θα πρέπει να δίνεται ο ΑΜΚΑ και να επιδεικνύεται το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, τόσο κατά τη στιγμή αγοράς του εισιτηρίου, όσο και στις θύρες πριν την είσοδό σας στο “Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, Nick Galis Hall”.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα εισιτήρια που θα έχει στην διάθεσή της η ομάδα μας θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση μέσα στις επόμενες μέρες.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση που υπάρχει για μια θέση στον τελικό, η KΑΕ Άρης εκφράζει την λύπη της για το γεγονός ότι δεν θα μπορέσει να ικανοποιήσει την επιθυμία μιας μεγάλης μερίδας του κόσμου της να βρεθεί στις κερκίδες του “Nick Galis Hall””.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…