Κεντρική NBA Ένας απρόσμενος ήρωας στην κορυφή του top-10 (vid)
NBA

Ένας απρόσμενος ήρωας στην κορυφή του top-10 (vid)

jarrius robertson

jarrius-robertson

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κορυφή του ημερήσιου top-10 στο NBA καταλαμβάνεται από κάποιο “αστέρι” του πρωταθλήματος, το οποίο πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή φάση. Ένα “βροντερό” κάρφωμα, κάποιο νικητήριο καλάθι, μια πάσα που άφησε τους πάντες με ανοικτό το στόμα. Η σημερινή περίπτωση όμως δεν μοιάζει με τις άλλες. Στην κορυφή φιγουράρει ο Τζάριους Ρόμπερτσον, με το καλάθι που σημείωσε στον αγώνα των Celebrities, σε μια πραγματικά συγκινητική στιγμή.

Ο 14χρονος Ρόμπερτσον πάσχει από χρόνιο πρόβλημα στο συκώτι (αρτησία χοληφόρων) με συνέπεια να έχει σταματήσει η ανάπτυξή του. Έχοντας υποστεί δεκάδες επεμβάσεις και με τη ζωή του να έχει κινδυνεύσει πολλάκις, ο Ρόμπερτσον είναι ακόμα εδώ. Στέκεται ως ένας ακούραστος μαχητής της ζωής  και συμμετείχε στη γιορτή του All-Star Game, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή. Με το καλάθι που πέτυχε κέρδισε τον τίτλο της καλύτερης φάσης της ημέρας, με την περίπτωσή του να είναι άξια θαυμασμού!

Στις υπόλοιπες θέσεις ξεχωρίζει το φοβερό φόλοου κάρφωμα του Μαρκίς Κρις αλλά και η άλεϊ-ουπ του Τζόναθον Σίμονς. Ακόμη, η πάσα με τον αγκώνα του Τζέισον Γουίλιαμς, οι streetball κινήσεις του μεγάλου Μπάρον Ντέιβις αλλά και η μίμηση του Μπράντον Άρμστρονγκ έχουν τη δική τους τιμητική.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EyKpO8yxd04]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…