Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό”

“Ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό”

kolossos rodou 2

kolossos-rodou-aris-likogiannis

O Κολοσσός Ρόδου επικράσε εκτός έδρας του Κόροιβου Αμαλιάδας με 8666, για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Άρη Λυκογιάννη να δηλώνει πως η ομάδα του είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Aναλυτικά τα όσα είπε ο Άρης Λυκογιάννης:
“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και λόγω του ότι ήταν εκτός έδρας και λόγω του ότι ο Κόροιβος είναι μια αξιόμαχη ομάδα, παίζει με ένα ιδιαίτερο στυλ και λόγω του γεγονότος ότι εμείς παίξαμε ένα παιχνίδι πολύ σύντομα και είχαμε στη διάθεσή μας δύο ημέρες να προετοιμαστούμε γι’ αυτό τον αγώνα.

Περισσότερο στηριχτήκαμε στην πνευματική προετοιμασία και στην πληροφορία και νομίζω ότι αντέδρασαν πάρα πολύ καλά τα παιδιά σ’ αυτό. Ξέραμε ότι θα ήταν ένα παιχνίδι ρυθμού, ο Κόροιβος είναι μια ομάδα η οποία παίρνει δύναμη από το τρανζίτιον και το επιθετικό ριμπάουντ. Νομίζω ότι αν εξαιρέσουμε τα πρώτα επτά λεπτά του παιχνιδιού, ελέγξαμε απόλυτα το ρυθμό, κλείσαμε τους διαδρόμους, δεν φάγαμε αιφνιδιασμούς και πήγαμε πολύ καλά στα ριμπάουντ και δεν τους δώσαμε τη δυνατότητα για δεύτερες επιθέσεις.

Σιγά – σιγά βρήκαμε αυτοπεποίθηση, με την ευστοχία μας από το περιφερειακό σουτ και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα. Καλή συνέχεια στον Ντίνο Καλαμπάκο και στην ομάδα του Κοροίβου, θεωρώ ότι υπάρχει δυνατότητα να καταφέρουν τους στόχους τους.”

Ακόμα, ο Γιάννης Γεωργαλλής, δήλωσε:
“Αν και δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι πολύ νωρίς. Νομίζω ελέγξαμε το ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μεταφέραμε την πίεση και το άγχος στον Κόροιβο. Ήταν μία μεγάλη νίκη για εμάς και συνεχίζουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…