Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Εκτός ο Γιανγκ, αμφίβολος ο Παπαπέτρου για Φενέρμπαχτσε

Εκτός ο Γιανγκ, αμφίβολος ο Παπαπέτρου για Φενέρμπαχτσε

young papapetrou

young-papapetrou

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει να αντιμετωπίσει ακόμη ένα ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε εκτός έδρας.

Αυτό είναι η απουσία του Πάτρικ Γιανγκ που κρίθηκε ανέτοιμος και θα μείνει εκτός για τον αγώνα στην Πόλη την Πέμπτη (23/2, 19:45). Ο σέντερ των “ερυθρόλευκων” συνέχισε την αποθεραπεία τους όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στο γόνατο.

Ακόμη ένας “πονοκέφαλος” για τον τεχνικό των Πειραιωτών αφορά την συμμετοχή ή όχι του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο νεαρός άσσος είχε δεχθεί ένα χτύπημα στα πλευρά και υπέστη κάκωση, παρόλα αυτά κατάφερε να βγάλει ένα μέρος της προπόνησης αλλά παραμένει αμφίβολος για την “μάχη” με την Φενέρ. Στα θετικά ήταν η επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες και βρίσκετε στη διάθεση του προπονητή του.

Τέλος ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμα αποθεραπείας του ώστε να ξεπεράσει τη θλάση στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…