Κεντρική NBA Εκτός για 1 χρόνο ο Τζαμπάρι Πάρκερ! (vid)
NBA

Εκτός για 1 χρόνο ο Τζαμπάρι Πάρκερ! (vid)

jabari parker milwaukee bucks

jabari-parker-milwaukee-bucks

Όταν ο Τζαμπάρι Πάρκερ “σωριάστηκε” στο παρκέ κατά τη διάρκεια του 3ου δωδεκαλέπτου, στον χθεσινό αγώνα των Μπακς με τους Χιτ, η ανάσα των φιλάθλων του Μιλγουόκι “κόπηκε” απότομα. Και τελικά, οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο φόργουορντ των “ελαφιών” υπέστη ολική ρίξη συνδέσμων (torn ACL) , όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη και θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 12 μήνες (!), σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του NBA!

Ο Πάρκερ τραυματίστηκε στο ίδιο σημείο, όπου είχε “πληγωθεί” και τον Δεκέμβριο του 2014, στην πρώτη χρονιά του στο NBA, χάνοντας το υπόλοιπο εκείνης της σεζόν.

Η ατυχία δεν έχει τελειωμό για τους Μπακς, καθώς ο Κρις Μίντλετον είχε μόλις επιστρέψει στην ενεργό δράση χθες αλλά τα “ελάφια” δεν θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν υπερπλήρη φέτος. Ο Πάρκερ είχε 20,1 πόντους, 6,2 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ ανά αγώνα, όντας το ιδανικό sidekick, το τέλειο συμπλήρωμα δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πλέον, ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι-οφς φαντάζει πολύ πιο μακρινός για την “αρμάδα” του “Greek freak“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TIUEqbrDgIM]

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…