Κεντρική NBA Έκτακτο: στους Πέλικανς ο Κάζινς!
NBA

Έκτακτο: στους Πέλικανς ο Κάζινς!

demarcus cousins anthony davis

demarcus-cousins-anthony-davis

Πάνω που η “αύρα” του All-Star Game είχε μονοπωλήσει την μπασκετική επικαιρότητα, ξαφνικά “έσκασε” μια “βόμβα” μεγατόνων, η οποία “τάραξε” τα θεμέλια του NBA! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι Σακραμέντο Κινγκς συμφώνησαν να ανταλλάξουν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς στους Νιου Όρλεανς Πέλικανς, με τον “Boogie” να αποχωρεί από τους “βασιλίαδες” μετά από 8 χρόνια!

Την είδηση μετέδωσε πρώτος ο κορυφαίος δημοσιογράφος, Άντριαν Γουοζναρόφσκι, με τους Πέλικανς να στέλνουν στους Κινγκς τους Ταιρίκ Έβανς, Μπάντι Χιλντ, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου (2017) και ένα ντραφτ πικ δευτέρου γύρου (2017). Ακόμη, στην ανταλλαγή συμπεριλήφθηκε και ο Όμρι Κάσπι, κάνοντας την αντίθετη διαδρομή.

Πλέον, ο Κάζινς θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Άντονι Ντέιβις, με τους δύο σταρς να θεωρούνται ως οι κορυφαίοι σέντερ στο NBA. Είναι προφανές πως οι φίλοι του μπάσκετ αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία το “πάντρεμα” των δύο παικτών στην ίδια πεντάδα. Οι Κάζινς και Ντέιβις είναι οι μόνοι παίκτες που έχουν +20 πόντους και +10 ριμπάουντ τις 4 τελευταίες σεζόν ενώ βρίσκονται στην καλύτερη φόρμα της καριέρας τους έκαστος (27.7 πόντοι, 11.9 ριμπάουντ, 2.5 τάπες ανά αγώνα ο Ντέιβις, 27.8 πόντοι, 10.6 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ ο Κάζινς).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…