Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Έκλεισε” Μαυροκεφαλίδη!

“Έκλεισε” Μαυροκεφαλίδη!

loukas mavrokefalidis aek athens ec15 photo aek in time argiris makris

loukas-mavrokefalidis-aek-athens-ec15-photo-aek-in-time-argiris-makris

Η ΑΕΚ επιθυμεί να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα κι Ευρώπη, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Ντόνι ΜακΓκραθ και ο Τσινεμέλου Ελονού δεν ήταν οι τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης. Οι “κιτρινόμαυροι” φαίνεται πως άφησαν… το καλύτερο για το τέλος, μιας κι ήρθαν σε συμφωνία με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη!

Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ/σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ, από την οποία είχε αποχωρήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ο “Λου” έκανε ατομικές προπονήσεις μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν και δέχθηκε μία εξαιρετική οικονομικά πρόταση δίμηνης συνεργασίας από την κινεζική Κινγκντάο, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις, μετρώντας μέσο όρο 21.3 πόντους και 8.9 ριμπάουντ σε 11 παιχνίδια.

Η ομάδα του πολύπειρου άσου δεν προλαβαίνει τα πλέι οφ, πράγμα που σημαίνει πως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Κινά στις 17 Φεβρουαρίου, όταν και είναι προγραμματισμένος ο τελευταίος αγώνας της Κινγκντάο. Μετά και το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της κινεζικής ομάδας, ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ θα έρθει στην Ελλάδα, προκειμένου να ενσωματωθεί στο ρόστερ της ομάδας του Γιούρι Ζντοβτς.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ μπορεί να δηλώσει τον παίκτη στη FIBA μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου, πράγμα που σημαίνει πως θα τον έχει στη διάθεση της στα παιχνίδια με τη Μονακό, εφόσον βέβαια η Ένωση έχει κάνει το καθήκον της κόντρα στη Γιουβέντους στην πρώτη νοκ άουτ φάση του Champions League.

Αναμφίβολα, η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο με την προσθήκη του Μαυροκεφαλίδη, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να βάζει ακόμα μία φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη, προκειμένου να δημιουργήσει την Ένωση των ονείρων του.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…