Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ευχάριστη έκπληξη τα Τρίκαλα”

“Ευχάριστη έκπληξη τα Τρίκαλα”

rethymno cretan kings vetoulas

nikos-vetoulas-rethimno

Εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Basket League για το Ρέθυμνο, το οποίο αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα. Ο προπονητής των Κρητικών, Νίκος Βετούλας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να ελέγξει από την αρχή τον ρυθμό του αγώνα, ώστε να μπορέσει να φύγει με το διπλό από τη Θεσσαλία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Όλα τα επόμενα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά ανεξαρτήτου αντιπάλου. Πολύ περισσότερο τώρα που παίζουμε με τα Τρίκαλα, όπου θεωρώ πως είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχουν πραγματοποιήσει σημαντικές νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας, παίζοντας αρκετά καλά. Εμείς αυτή την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γινόταν, δεδομένου της απουσίας του Σάφτενααρ, ενώ προσπαθήσαμε να εντάξουμε τον Γουόλτερ Λέμον.

Όλα τα παιδιά έχουν διάθεση για να τα καταφέρουμε και το έδειξαν όλη την εβδομάδα στην προετοιμασία. Από κει και πέρα σε περίπτωση νίκης θα κάνουμε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την 8άδα.

Στην ομάδα των Τρικάλων αρέσει να πιέζει και να τρέχει στα εντός έδρας παιχνίδια, βάζοντας γρήγορα καλάθια τα οποία είναι και με σουτ έξω από την γραμμή των 3.65μ., οπότε θεωρώ πως ο έλεγχος του ρυθμού θα μας βοηθήσει να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…